تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نماینده مجلس: ساده انگاری امیکرون آسیب جدی به جامعه می‌زند

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی گفت: درست است که قدرت کشندگی در سویه امیکرون پایین‌تر است و درگیری بدن با بیماری کاهش پیدا کرده است، اما سرعت انتقال این بیماری و همه گیری آن به مراتب بیشتر است. ساده انگاری و سهل اندیشی در این موضوع می‌تواند آسیب جدی به جامعه وارد کند.

کد خبر: ۱۲۰۵۰۹
۱۴:۱۸ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰

نماینده مجلس

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ساده انگاری امیکرون می‌تواند آسیب جدی به جامعه وارد کرده و انتظار می‌رود همه افراد نه فقط به خاطر خودشان بلکه به خاطر حفظ سلامتی دیگران سه دز واکسن را تزریق کنند.

جلال رشیدی کوچی، با اشاره به وضعیت کرونایی حاکم بر مجلس و ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح جامعه، بیان کرد: متاسفانه ما روز گذشته بعد از حضور در صحن مجلس متوجه شدیم که تعدادی از نمایندگان به کرونا مبتلا هستند و در مجلس نیز حضور داشتند، علی رغم تذکراتی که داده شد و بر ترک مجلس تاکید شد، اما باز این دوستان مقاومت می‌کردند. این رفتار واقعا توجیهی ندارد و نه تنها جان فشانی نیست بلکه به خطر انداختن جان دیگران است.

وی در ادامه اظهار کرد: مقاومت تعدادی از نمایندگان مبتلا به کرونا برای قرنطینه جای تعجب دارد. وضعیت نگران کننده بود و روز گذشته نیز از نمایندگان تست گرفته شد. باتوجه به اینکه سرعت انتقال این سویه بالا است، ممکن است تعداد بیشتری از نمایندگان به کرونا مبتلا شده باشند. بنده نیز از امروز صبح حالم چندان مساعد نبوده و از صبح نیز به مجلس نرفته ام. متاسفانه با این وضعیت تعداد مبتلایان بیشتر خواهد بود.

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: درست است که قدرت کشندگی در سویه امیکرون پایین‌تر است و درگیری بدن با بیماری کاهش پیدا کرده است، اما سرعت انتقال این بیماری و همه گیری آن به مراتب بیشتر است. ساده انگاری و سهل اندیشی در این موضوع می‌تواند آسیب جدی به جامعه وارد کند.

مردم در تزریق واکسن تعلل نکنند
رشیدی کوچی تاکید کرد: واقعا افرادی که واکسن نزدند نه فقط به خاطر خودشان بلکه به خاطر حفظ سلامتی دیگران باید واکسن بزنند. بنده آماری که از حوزه انتخابیه خودم دارم حدود ۹۰ درصد مردم دُز اول و ۸۵ درصد مردم دُز دوم را دریافت کرده اند، اما علی رغم در دسترس بودن واکسن خیلی از مردم، دُز سوم را تزریق نکرده اند. متخصصان این حوزه تاکید دارند که دُز سوم واکسن ایمنی بالایی در برابر امیکرون ایجاد خواهد کرد پس همه باید واکسن را دریافت کنند و تعلل در تزریق واکسن آسیب جدی به جامعه وارد خواهد کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: امیکرون
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر