تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نخست وزیر کانادا به مکانی امن منتقل شد

«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا و خانواده اش، اقامتگاه خود را در «اتاوا» ترک کرده و در محلی امن مستقر شده اند. البته دفتر نخست وزیر از اظهارنظر در این باره طفره رفت.

کد خبر: ۱۲۰۳۴۴
۰۹:۵۸ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

نخست وزیر کانادا

دیدارنیوز: اعتراض گسترده به محدودیت‌های کرونایی در کانادا اگرچه مسالمت آمیز عنوان می‌شود، اما به اندازه‌ای شدید است که نخست وزیر این کشور را به پناه گرفتن در یک جای امن وادار کرده است.

شبکه «سی بی سی» اعلام کرد که «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا و خانواده اش، اقامتگاه خود را در «اتاوا» ترک کرده و در محلی امن مستقر شده اند. البته دفتر نخست وزیر از اظهارنظر در این باره طفره رفت.

تشدید تدابیر امنیتی در پایتخت کانادا، واکنشی است به حضور هزاران معترض که در انتقاد از محدودیت‌های کرونایی مقابل پارلمان تجمع کرده اند و اغلب آن‌ها را هم رانندگان کامیون تشکیل می‌دهند که از قانون واکسیناسیون اجباری برای انجام سفر‌های برون مرزی رضایت ندارند.

این تجمع که رویترز آن را مسالمت آمیز عنوان کرده از روز جمعه آغاز شده است حال آنکه در آن زمان، ترودو عقاید کامیون دار‌ها را غیر علمی و ضد دولتی عنوان کرده بود.

واکسیناسیون علیه کرونا در کانادا اجباری است و تاکنون ۸۵ درصد افراد بالای پنج سال، در برابر کووید ۱۹ واکسینه شده اند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها