تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

خبر خوش خاندوزی برای سهامداران/ آیا بورس از سقوط نجات پیدا می‌کند؟

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در واکنش به دستور رئیس جمهور مبنی بر ارائه راهکار‌هایی برای برون رفت از مشکلات بورس اعلام کرد: امروز شروعی دیگر در اجرای مصوبات اقتصادی است.

کد خبر: ۱۲۰۰۳۶
۰۸:۵۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰

 بورس از سقوط نجات پیدا می‌کند

دیدارنیوز ـ احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد پس از دستور ابراهیم رئیسی مبنی بر اعلام راهکار‌های برون رفت از مشکلات بورس برای آرامش مردم در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: امروز (چهارشنبه) یک شروع دیگر در اجرای مصوبات اقتصادی خواهد بود ان‌شاءالله.

رئیس جمهور دیشب (سه‌شنبه) با حضور در برنامه شبانگاهی شبکه یک سیما در بخشی از سخنان خود با محوریت بازار سرمایه گفت: تیم اقتصادی در حال جمع بندی راه‌های کارشناسی شده به منظور خروج بازار سرمایه از بحران است، زیرا دغدغه سهامداران مربوط به دولت نیز می‌شود ما هدفمان حرف درمانی نیست بلکه به دنبال راهکار‌های اساسی هستیم، زیرا ثبات بازار نیازمند دستورالعمل‌های بلند مدت است. به همین خاطر روز چهارشنبه (۶ بهمن) قرار است برنامه‌هایی که توسط تیم اقتصادی دولت به جمع بندی رسیده است از سوی وزیر اقتصاد اعلام شود، امید می‌رود هرچه سریع‌تر شاهد بازگشت ثبات در بازار سرمایه باشیم.

برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی