تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و کره جنوبی:

مسیر تجارت همچنان مسدود است

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و کره جنوبی گفت: بخش خصوصی در جریان آزاد شدن پول‌های ایران در کره نیست و به جز بحث حوزه غذا و دارو، عملا سایر زمینه‌های تجاری بین ایران و کره جنوبی فعال نیست و سئول منتظر نتیجه مذاکرات برجام است.

کد خبر: ۱۱۹۹۷۵
۱۲:۵۱ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

مسیر تجارت همچنان مسدود است

 

دیدارنیوز: «پویا فیروزی» دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و کره جنوبی درباره صحبت های خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه مبنی بر پرداخت بخشی از بدهی کره جنوبی به ایران به سازمان ملل در گفت‌وگویی عنوان کرد: اطلاعات دقیق در این باره باید از سوی وزارت امور خارجه اطلاع رسانی شود چرا که این بحث، بحثی میان دولت‌ها بوده و در واقع بین بخش خصوصی با کره جنوبی نبوده است. بنابراین بنده درباره مباحث مربوط به به بخش خصوصی و تجارت بین دو کره می توانم اظهارنظر کنم در نتیجه ما همچنان منتظریم که خبرهایی در این باره منتشر شود.

این تحلیلگر اقتصادی درباره جزییات این بدهی و میزان آن عنوان کرد: ما هم هر چه در خبرها منتشر شده اطلاع داریم در واقع این گونه نبوده که بخش خصوصی در جریان باشد یا اتاق های بازرگانی در جریان باشند. موضوعی که ما پیگیری می‌کنیم مباحث مربوط به پول شرکت ها و باز شدن سیستم تجاری بین دو کشور است.

فیروزی در پاسخ به این سوال که گفت و گوهای بخش خصوصی به ویژه اتاق ایران و کره جنوبی به کجا رسیده است؟ تصریح کرد: ما همچنان منتظریم که مسیر تبادلات تجاری باز شود و در این ارتباط هم ما از مذاکرات بین کشورها تبعیت می کنیم به هر حال بانک مرکزی و وزارت امور خارجه باید این مسیر را جلو ببرند و ما هم منتظر گشایش در این مسیر هستیم.

دبیرکل اتاق مشترک ایران و کره جنوبی اضافه کرد: بنابراین اگر مسیر این ارتباط باز شود و در عین حال کره جنوبی هم بتواند انعطاف نشان دهد یقینا تبادلات تجاری از سر گرفته خواهد شد.
 
او در پاسخ به این سوال که چه موانعی بر سر راه از سرگیری روابط دو طرف وجود دارد؟ گفت: «به جز بحث حوزه غذا و دارو، عملا سایر زمینه‌های تجاری بین ایران و کره جنوبی فعال نیست. در حوزه غذا و دارو هم مسئله به مباحث تخصیص ارزها و تأمین ارز باز می گردد که آن هم از طریق بانک مرکزی پیگیری می شود.»

این فعال اقتصادی اشاره کرد: در مجموع منتظریم مذاکراتی که دوستان انجام می دهند به نتیجه برسد و حوزه تجارت فعال شود چراکه عملا در حال حاضر هیچ کاری انجام  نمی‌شود.

فیروزی در پاسخ به این سوال که روابط تجاری بین ایران و کره و نهایتا پرداخت بدهی کره جنوبی به ایران تا چه حد به نتیجه مذاکرات وین بستگی دارد؟ عنوان کرد: ما منتظر نتیجه این مذاکرات هستیم. بدهی کره در واقع پول های ایران است که باید آزاد شوند. با توجه به اصول کره‌ای ها و ارتباط مستمری که با وزارت امور خارجه و آقای باقری کنی دارند منتظریم ببینیم چه اتفاقی رخ می دهد.

او در پاسخ به این سوال که آیا کره جنوبی منتظر چراغ سبز آمریکا و نتایج مذاکرات وین برای پرداخت بدهی اش به ایران و از سر گیری ارتباطات تجاری است؟ بیان کرد: تصور بر این است که کره جنوبی منتظر نتیجه مذاکرات برجام است.


ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها