تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رضایت مسئولین از میزبانی لالی در مسابقات فوتسال/لزوم تکمیل خوابگاه اداره ورزش و جوانان لالی برای میزبانی مسابقات

رئیس هیات فوتبال لالی با اشاره به رضایت مسئولین از برگزاری مسابقات در گذشته در این شهرستان، گفت: خوابگاه اداره ورزش و جوانان لالی حدود ۶ سال تکمیل و نیاز به تجهیزات دارد و در صورت آماده شدن این خوابگاه ۹۰ درصد مشکلات این شهرستان در میزبانی مسابقات برطرف خواهد شد.

کد خبر: ۱۱۹۶۱۶
۱۳:۰۴ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰

به گزارش دیدار نیوز خوزستان: علی فولادی رئیس هیات فوتبال شهرستان لالی اظهار کرد: با توجه به اینکه شهرستان لالی در یک ماه گذشته میزبان مسابقات فوتسال رده نونهالان استان خوزستان بوده و هیات فوتبال خوزستان و مسئول کمیته فوتسال استان از نحوه میزبانی لالی رضایت کامل داشتند، در ادامه به در خواست مسئولین و اهالی ورزش با درخواست میزبانی مسابقات کشوری در این شهرستان نیز موافقت شد.

وی افزود: امروز در فرمانداری شهرستان لالی جلسه شورای ورزش برگزار شد تا روسای ادارات جهت همکاری و مهیا کردن خوابگاه تیم‌های مهمان همکاری خوبی داشته باشند.

فولادی تصریح کرد: انتظاری که از مسئولان ورزش استان داریم این است که در حدود ۶ سال خوابگاه اداره ورزش و جوانان لالی از لحاظ فیزیکی تکمیل شده و فقط منتظر تجهیزات این خوابگاه هستیم که متاسفانه به حال خود رها شده است.

رئیس هیات فوتبال شهرستان لالی گفت: اگر این خوابگاه آماده بود ۹۰ درصد مشکلات ما در برگزاری مسابقات حل شده بود و در خصوص بودجه مسابقات نیز تیم، خیرین و اعضای تیم و تا حدودی هم هیات فوتبال لالی نیز مخارج را تامین می‌کنند.

این مقام مسئول عنوان کرد: با توجه به جلسه امروز شورای ورزش در فرمانداری و با تاکید فرماندار مصوب شد تا ادارات آب و برق، شبکه بهداشت، شورای شهر، شهرداری، مسئول دفتر نماینده، هلال احمر، آموزش و پرورش، سپاه و نیرو‌های نظامی و انتظامی در برگزاری مسابقات همکاری کنند.

مسابقات با حضور ۸ تیم از ۶ استان اصفهان ' همدان ' بوشهر ' یزد ' مرکزی و خوزستان از مورخ ۲۷ دی ماه الی ۳ اسفند به میزبانی خوزستان و در شهرستان لالی برگزار می‌شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها