تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

اولیانوف: تا بر سر همه چیز توافق نشود، هیچ توافقی حاصل نخواهد شد

نماینده روسیه در مذاکرات وین تاکید کرد، یک قانون در مذاکرات وجود دارد که تا بر سر همه چیز توافق نشود، هیچ توافقی حاصل نخواهد شد.

کد خبر: ۱۱۵۶۴۲
۱۱:۲۹ - ۱۳ آذر ۱۴۰۰

مذاکرات برجامی

دیدارنیوز - میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین المللی در وین در جمع خبرنگاران درباره روند مذاکرات برجامی اظهار داشت: هیئت ایرانی یک بازنگری همه جانبه و اساسی را در پیش نویس سند برنامه هسته‌ای ارائه کرد که با واکنش انتقادآمیز طرف‌های غربی مواجه شد.

وی ادامه داد: در حقیقت پیشنهاد ایران برای بازنگری اساسی در پیش‌نویس سند هسته‌ای که ما در طول شش دور مذاکره به آن دست یافتیم، تاثیری جدی بر شرکای غربی ما گذاشته است. آن‌ها معتقدند که این، یک رویکرد بسیار افراطی است و به همین چنین واکنشی از خود نشان دادند.

اولیانوف که نماینده روسیه در مذاکرات وین است، تصریح کرد: یک قانون در مذاکرات وین وجود دارد، اینکه تا بر سر همه چی توافق نشود هیچ توافقی حاصل نخواهد شد. البته اصلاحات همیشه امکانپذیر است و تغییر موضع یک اتفاق عادی است، اما بهتر است که چنین اصلاحاتی به مانعی برای پیشرفت مذاکرات تبدیل نشود.

علی باقری رئیس هیات مذاکره‌کننده ایران پس از پایان دور هفتم مذاکرات وین در جمع خبرنگاران گفت: دیدگاه‌های ایران را به صورت مستند و مستدل در قالب دو سند به طرف مقابل ارائه کردیم و طبیعی است این مبنایی برای مذاکره می‌شود و طرف مقابل باید پاسخ مستند به این پیشنهاد‌ها ارائه کند.

وی در پاسخ به این سوال که برخی دیپلمات‌های اروپایی گفته‌اند که پیشنهاد‌های ایران غیرقابل قبول و تندروانه است، خاطر نشان کرد: اینکه طرف‌های اروپایی خیلی درباره برخی از پیشنهاد‌های ما رضایت نداشتند درست است، اما این‌ها بر اساس مبانی مشترک میان دو طرف تنظیم شده و اعتراضی به اینکه این‌ها نامربوط هستند نداشتند و گفتند که با دیدگاه‌های ما مطابقت ندارد.

باقری همچنین درباره فضای حاکم بر مذاکرات نیز گفت: دیدگاه‌های طرف‌های مقابل و ما در بسیاری موارد با هم منطبق بود و در برخی موارد منطبق نبود. مهم این بود که طرف‌ها دیدگاه هایشان را با صراحت بیان می‌کردند، اما در فضایی دوستانه گفتگو‌ها برگزار شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اولیانوف
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها