تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

کره جنوبی: از آغاز مذاکرات وین استقبال می‌کنیم

وزارت امورخارجه کره جنوبی با استقبال از برگزاری دور جدید مذاکرات برجامی در وین ابراز امیدواری کرد که در این دور از رایزنی‌ها پیشرفت حاصل شود.

کد خبر: ۱۱۵۳۱۸
۱۴:۲۰ - ۰۸ آذر ۱۴۰۰

استقبال کره جنوبی از مذاکرات وین

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری یونهاپ، وزارت امورخارجه کره جنوبی امروز (دوشنبه) همزمان با از سرگیری مذاکرات ایران و ١+٤ در وین با انتشار بیانیه‌ای از برگزاری دور جدید رایزنی‌ها برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک استقبال کرد.

وزارت امورخارجه کره جنوبی در بیانیه خود آورده است: دولت کره امیدوار است که در این مذاکرات پیشرفت ملموس و حقیقی حاصل شود و همه طرف‌ها را ترغیب می‌کند که با صبوری در مذاکرات مشارکت داشته باشند.

این وزارتخانه همچنین افزود: ما امیدواریم که تمام طرف‌های مذاکره کننده به یک توافق بر سر برجام دست یابند و برای ارتقای صلح و امنیت منطقه به اجرای آن پایبند باشند.

وزارت امورخارجه کره جنوبی در ادامه با اشاره به اهمیت روابط خود با آمریکا و همچنین ایران تاکید کرد که سئول به تلاش‌های دیپلماتیک خود برای احیای برجام ادامه خواهد داد.

بنابرر این گزارش، در حال حاضر حدود هفت میلیارد دلار از دارایی‌های ایران به دلیل موانع ناشی از تحریم‌های آمریکا در حساب‌های بانکی کره جنوبی مسدود است و ایران بار‌ها خواستار آزادسازی پول خود شده است.

دور هفتم مذاکرات وین امروز با حضور طرف‌های توافق و هچنین حضور غیرمستقیم آمریکا با هدف رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران و احیای برجام در وین، پایتخت اتریش از امروز آغاز خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی