تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

روحانی منتظر بود آمریکا مشکلات‌مان را حل کند

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت روحانی ۸ سال کشور را معطل غرب و آمریکا کرد و منتظر بود تا آمریکا و کشورهای غربی مشکلات‌مان را حل کنند.

کد خبر: ۱۱۳۲۴۳
۰۹:۰۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰

روحانی منتظر بود آمریکا مشکلات‌مان را حل کند

 

دیدارنیوز: حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی  در واکنش به اظهارات برخی از افراد مبنی بر اینکه دولت چاره‌ای جز پذیرش شروط غربی‌ها در برجام ندارد چرا که وضعیت اقتصاد در گرو برجام است، اظهار داشت: مدافعان ارتباط با غرب هشت سال همین مطالب را مطرح کردند، اما با وجود برجام، هیچ گشایشی در وضعیت اقتصادی کشورمان به‌وجود نیامد.

وی بیان کرد: دولت روحانی در هشت سال گذشته تمام ظرفیت خود را برای تعامل با کشور‌های غربی گذاشت و نتیجه این تفکر باعث شد که بدترین شرایط اقتصادی به مردم ایران تحمیل شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید هشت سال کشور را معطل غرب و آمریکا کرد و آنان منتظر بودند تا آمریکا و کشور‌های غربی برای ایران کاری انجام دهند تا مشکلات کشورمان حل و فصل شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: کسانی که هنوز هم به دنبال ارتباط با آمریکا هستند، باید به این مسئله واقف باشند که آمریکا هیچ‌گاه برای ما کاری نخواهد کرد چرا که آنان دشمن واقعی جمهوری اسلامی ایران هستند.

آقاتهرانی با تأکید بر اینکه اقتصاد ایران در گرو برجام و ارتباط با غرب نیست، گفت: به هیچ‌وجه اقتصاد و معیشت مردم ما نباید معطل برجام باشد. ما باید به جوانان و متخصصان ایرانی اعتماد کنیم.

وی اظهار داشت: ایران در زمینه‌های مختلف ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد، ما باید از صنعت و تولید داخلی حمایت کنیم و مجلس شورای اسلامی هم آمادگی کامل دارد تا از تولید داخلی حمایت کامل داشته باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کسانی که می‌گویند ما باید تمام شروط غربی‌ها را برای ادامه برجام بپذیریم، حرف باطلی می‌زنند و ما به هیچ‌وجه زیر بار این مسئله نمی‌رویم.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد