تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بازگشت ۲۲۴۵ هکتار از اراضی قله دماوند به بیت‌المال

مسعود منصور، رییس سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور اعلام کرد: با پیگیری‌های انجام شده، سند یک پلاک دیگر از قله دماوند به مساحت ۲ هزار و ۲۴۵ هکتار به نام سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور صادر شد.

کد خبر: ۱۱۲۹۶۹
۱۵:۰۲ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰

بازگشت اراضی قله دماوند به بیت‌المال

دیدارنیوز ـ مسعود منصور، رییس سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور با بیان اینکه کوه دماوند جزو انفال و متعلق به بیت‌المال و ثروتی بین نسلی است، افزود: مجموع آن چیزی که به عنوان کوه دماوند می‌شناختیم، ۱۰ پلاک ثبتی با مساحت ۱۸ هزار و ۲۰۰ هکتار بود که با تلاش سازمان جنگل‌ها و مراتع و کمک سازمان ثبت و اسناد املاک کشور، سند ۸ پلاک به مساحت ۱۴ هزار و ۲۰۰ هکتار به نام این سازمان صادر شد.

رییس سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور گفت: در ماه اخیر توانستیم یک پلاک دیگر به مساحت ۲۲۴۵ هکتار که در واقع همان پلاک نهم است را از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سند بگیریم که مجموع اراضی تحت تصرف سازمان ملی جنگل‌ها و بازگشت‌داده‌شده به بیت‌المال امروز به ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار رسیده است.

وی افزود: تنها یک پلاک دیگر از قله دماوند باقی مانده که مساحتش ۱۶۰۰ هکتار است و در تلاش هستیم با تعاملی که با سازمان ثبت و سازمان اوقاف داریم، سند آن هم به نام سازمان جنگل‌ها و مراتع صادر شود.

منصور اظهار داشت: آن بخش‌هایی از قله دماوند که سابقه مستثنیات و غیر ملی و بخشی هم که سابقه وقفیت دارد، برای ما محترم است.

بنا بر این گزارش، بر اساس گزارش‌های موجود در دهه ۸۰ اقداماتی همچون وقف بخشی از قله دماوند انجام شد که در آن زمان سند مالکیت به نام سازمان اوقاف صادر شد و پیگیری و استرداد آن‌ها در دستور کار سازمان جنگل‌ها قرار گرفت.

پس از حاشیه‌های بسیار، سازمان ثبت اسناد کشور نسبت به رفع اشتباه اقدام کرده تا سند مالکیت را به سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بازگرداند.

اراضی ملی و طبیعی شامل جنگل‌ها، مراتع و بیشه‌زار‌های طبیعی طبق قانون و نظر فقها، قابل وقف نیست.

منبع: ایرنا
برچسب ها: دماوند
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی