تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

معاون سیاسی وزیرامورخارجه از مذاکرات جدید با هدف لغو تحریم‌ها خبر داد

علی باقری، معاون سیاسی وزیرامورخارجه کشورمان در بدو ورود به مسکو گفت: مذاکرات درباره لغو تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا با حضور سه کشور اروپایی، چین و روسیه از سر گرفته خواهد شد.

کد خبر: ۱۱۲۸۷۰
۱۰:۲۸ - ۰۷ آبان ۱۴۰۰

 گفتگو‌های جدید با هدف لغو تحریم‌ها

دیدارنیوز ـ علی باقری، معاون سیاسی وزیرامورخارجه که برای دیدار و گفتگو با مقامات روسی، شامگاه پنجشنبه با استقبال سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه وارد مسکو شد افزود: قرار است روز جمعه با سرگئی ریابکوف معاون وزیرامورخارجه و مذاکره کننده ارشد روسیه و نیز میخائیل باگدانوف، نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امورخاورمیانه و آفریقا درباره ساز و کار‌های از سرگیری مذاکرات برای لغو تحریم‌های ظالمانه ضد ملت ایران رایزنی کنیم.

معاون سیاسی وزیرامورخارجه کشورمان که پس از سفر به بروکسل و گفتگو با «انریکه مورا» هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام به روسیه سفر کرده است، دیدار با سرگئی ریابکوف مذاکره کننده ارشد روسیه و میخائیل باگدانوف، نماینده ویژه ولادیمیر پوتین در امور خاورمیانه و شمال آفریقا را مهم ارزیابی و تاکید کرد: براساس توافق به دست آمده، گفتگو‌های جدید از حدود یک‌ماه دیگر دوباره از سر گرفته می‌شود.

وی در گفتگو با صداوسیما افزود: رایزنی درباره وضعیت مناسبات ایران و روسیه و نیز آخرین تحولات منطقه‌ای و بین المللی از جمله سرفصل‌های مورد گفتگو با طرف‌های روس خواهد بود.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه پیش از ترک بروکسل نیز در دیدار با دبیرکل وزارت امور خارجه بلژیک درباره مذاکرات برجامی و مجموعه‌ای از مسائل دوجانبه، افغانستان و مسائل بین‌المللی گفتگو کرد.

باقری در توئیتر نوشته بود: گفتگویی جدی و سازنده با انریکه مورا در مورد عناصر ضروری مذاکرات موفق داشتم.

وی افزود: توافق کردیم پیش از پایان ماه نوامبر مذاکرات را شروع کنیم. تاریخ دقیق هفته بعد اعلام خواهد شد.
در همین حال اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کرد: معاون سیاسی وزیر امور خارجه با آقای

مورا در خصوص لغو موثر تحریم‌ها و پایبندی سایر طرف‌ها به تعهدات خود رایزنی کرد.
این نخستین سفر کاری علی باقری به عنوان معاون سیاسی وزیرامورخارجه ایران به روسیه است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: برجام
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد