تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی:

طالبان قابل قیاس با داعش نیست/رئیسی ۱۰ میلیون رای بیشتر از رقبا آورد/روحانی ۳۵۰ هزار رای اکثریت را کسب کرد

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: در شرایطی قرار داریم که طالبان به شرق و غرب پشت کرده است. این طرز تفکر که با داعش برای از بین بردن طالبان هماهنگ شویم اشتباه است. طالبان قابل قیاس با داعش نیست.

کد خبر: ۱۱۲۸۴۱
۱۴:۵۵ - ۰۶ آبان ۱۴۰۰

طالبان قابل قیاس با داعش نیست/رئیسی 10 میلیون رای بیشتر از رقبا آورد/روحانی 350 هزار رای اکثریت را کسب کرد

 

دیدارنیوز: مجتبی شاکری دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در همایش خانه احزاب ایران که صبح پنجشنبه در وزارات کشور  برگزار شد گفت: در شرایطی قرار داریم که طالبان به شرق و غرب پشت کرده است. این طرز تفکر که با داعش برای از بین بردن طالبان هماهنگ شویم اشتباه است. طالبان قابل قیاس با داعش نیست.

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: ایران یک کشور قدرتمند در منطقه است و در مسائل بین‌المللی هم به عنوان کشور تاثیرگذار در روابط بین المللی تبدیل شده ایم. در گام دوم انقلاب اسلامی مسئله سیاست خارجی اعلام شده است.

وی افزود: ما با افغانستانی رو به رو هستیم که شوروی را از کشورش بیرون کرد و به آمریکا هم پشت کرد. در شرایط فعلی طالبانی روی کار آمده که طالبان سابق نیست.
 
این فعال سیاسی افزود: در شرایطی قرار داریم که طالبان به شرق و غرب پشت کرده است. این طرز تفکر که با داعش برای از بین بردن طالبان هماهنگ شویم اشتباه است.
 
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی افزود: طالبان قابل قیاس با داعش نیست.
 
شاکری در ادامه در پاسخ به اصلاح طلبانی که رای رئیس جمهور دولت سیزدهم را پایین می‌دانند گفت: مجموع رای آقای روحانی در مقایسه با رقبایش ۳۵۰ عدد بالاتر بود و حجت الاسلام رئیسی ۱۰ میلیون رای بالاتر از رقبایش داشت

منبع: برنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی