تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

روش جدیدی برای آزمایش فوری کووید-۱۹

پژوهشگران "کالج ترینیتی"، روش جدیدی را برای آزمایش کووید-۱۹ ابداع کرده‌اند که می‌تواند بررسی را به صورت فوری و قطعی انجام دهد.

کد خبر: ۱۱۲۰۶۶
۱۶:۳۳ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰

روش جدیدی برای آزمایش  کرونا

دیدارنیوز ـ به نقل از نانومگزین، گروهی از پژوهشگران "مرکز پژوهش نانوساختار‌های تطبیقی و نانوابزارها" (CRANN) و دانشکده فیزیک "کالج ترینیتی دوبلین"، یک روش نانومکانیکی را برای آزمایش فوری و یک مرحله‌ای ابداع کرده‌اند که می‌تواند میزان واکنش ایمنی ناشی از انواع گوناگون کووید-۱۹ را در سرم خون تعیین کند. روش آنها، یک راهبرد تازه را برای ردیابی ایمنی عفونت و تجزیه و تحلیل گزینه‌های جدید واکسن ارائه می‌دهد.

روشی که این گروه پژوهشی به سرپرستی پروفسور "مارتین هگنر"، پژوهشگر کالج ترینیتی ابداع کرده‌اند، امکان طبقه‌بندی ویژگی‌ها را برای بررسی انواع در حال ظهور کووید-۱۹ فراهم می‌کند.

مزیت بزرگ این روش جدید در مقایسه با روش‌های کنونی و مورد استفاده این است که همان میزان حساسیت را دارد و می‌تواند انواع گوناگون کووید-۱۹ را با تجزیه و تحلیل در لحظه و در کسری از زمان تشخیص دهد.

پروفسور هگنر و همکارانش، بر انواع نگران‌کننده کووید-۱۹ و واکنش "ایمنی هومورال"ایجاد شده تمرکز کردند. ایمنی هومورال، واکنشی است که به واسطه پادتن صورت می‌گیرد و هنگامی رخ می‌دهد که مواد خارجی در بدن تشخیص داده شوند.

این موضوع که کووید-۱۹، جهش‌های قابل توجهی در پروتئین خوشه‌ای داشته است، می‌تواند اثر واکسن‌های کنونی و درمان‌های صورت گرفته با "آنتی‌بادی‌های مونوکلونال" را تضعیف کند. فناوری ارائه شده توسط پروفسور هگنر و گروهش می‌تواند با تمرکز بر مقایسه الگو‌های محافظتی و بررسی گزینه‌های جدید واکسن، به پژوهش‌های مربوط به توسعه واکسن در فاز یک تا سه کمک کند.

هگنر گفت: بررسی‌های ما با تجزیه و تحلیل‌های آماری مطابقت دارند. ما باور داریم که این فناوری جدید می‌تواند روند سلامت عمومی را بهبود ببخشد و سرعت آن را افزایش دهد.

وی افزود: این روش مستقیم، پروتکل آماده سازی را که معمولا با شست و شوی زیاد و مراحل بسیاری همراه است، ساده‌تر می‌کند. بدین ترتیب، میزان مواد مصرفی مورد نیاز و هزینه را کاهش می‌دهد. بنابراین، این روش برای استفاده در شرایط اضطراری، مناسب خواهد بود.

این پژوهش، در مجله "Nanoscale Advances" به چاپ رسید.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين