تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

از مجموع هجده سال زندان ولی‌الله سیف و احمدعراقچی تا حکم جدید نازنین زاغری

قوه قضائیه ایران ولی‌الله سیف، رئيس پیشین بانک مرکزی در دولت حسن روحانی را به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم کرد.

کد خبر: ۱۱۱۷۳۱
۱۰:۲۳ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰

از مجموع هجده سال زندان ولی‌الله سیف و احمدعراقچی تا حکم جدید نازنین زاغری
 
دیدارنیوز: ذبیح‌الله خداییان، سخنگوی قوه قضائیه روز شنبه ۲۴ مهر ماه در نشست خبری خود با اعلام این مطلب، جرم آقای سیف را «برهم زدن نظم و آرامش بازار و فضای اقتصادی کشور» عنوان کرد. طبق این حکم همچنین احمد عراقچی، معاون وقت ارزی بانک مرکزی نیز به ۸ سال حبس تعزیری محکوم شد. آقای عراچی، برادرزاده عباس عراقچی، معاون پیشین وزارت امور خارجه است.
سخنگوی قوه قضائيه همچنین اعلام کرد که سومدیریت و اهمال سیف در بانک مرکزی به برهم زدن نظم و آرامش بازار ارزی کشور و زمینه سازی برای خرید و فروش غیرقانونی آن به میزان ۱۵۹ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار و همچنین ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو منجر شده است.
آقای عراقچی هم متهم است که با اقدامات خود نظم بازار را به هم ریخته و منجر به فروش غیرقانونی ارز شده است.
ولی‌الله سیف از شهریور سال ۹۲ تا مرداد ۹۷ ریاست کل بانک مرکزی ایران را برعهده داشت. عراقچی هم در مرداد ۹۶ به این سمت منصوب شد اما مقام‌های قضائي ایران در مرداد ۹۷ از بازداشت این چهره خبر دادند.
همچنین دادگاه، سالار آقاخانی متهم ردیق سوم این پرونده را نیز به اتهام خرید و فروش غیرقانونی ارز و پرداخت رشوه به میثم خدایی، کارمند نهاد ریاست‌ جمهوری و سید رسول سجاد، مدیر وقت بین‌الملل معاونت ارزی بانک مرکزی به تحمل ۱۳ سال حبس محکوم نموده است.
بازداشت معاون ارزی بانک مرکزی؛ ۲۰ نماینده خواهان ممنوع الخروجی سیف شدند



میثم خدایی هم که به گفته سخنگوی قوه قضائيه در زمان پذیرش مسئولیت رشوه دریافت کرده به همین اتهام و مشارکت در خرید و فروش غیرقانونی ارز به ۷ سال حبس و پرداخت معادل اقلام دریاقتی و همچنین انفصال دائمی از خدمات دولتی محکوم شده است.
سید رسول سجاد متهم ردیف پنجم این پرونده نیز به اتهام مشارکت در خرید و فروش غیرقانونی ارز و اخذ رشوه به تحمل ۷ سال و ۷ ماه حبس تعزیری محکوم شده است. آقای سجاد هم باید جزای نقدی معادل قیمت اقلام دریافتی را پرداخت کند و در عین حال به صورت دائمی از خدمات دولتی منفصل شده است.
پرونده ولی‌الله سیف در حالی نهایی شده که هنوز خبری از محمود خاوری رئيس پیشین بانک ملی ایران خبری در دست نیست. فردی که در پرونده موسوم به اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی مجرم شناخته شده اما سالهاست که از کشور متواری شده و ظاهرا در کشور کانادا اقامت دارد.
حکم تازه برای نازنین زاغری
در همین حال روز شنبه وکیل نازنین زاغری، شهروند ایرانی -بریتانیایی که در نوروز سال ۹۵ در ایران بازداشت شده، اعلام کرد که محکومیت تازه موکل او مبنی بر یک سال حبس از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران تایید شده است.
حجت کرمانی با اشاره به اینکه این حکم پیشتر و در دادگاه بدوی و در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب صادر شده بود، اضافه کرد که حالا همان حکم ابتدایی عینا تایید شده و درخواست تجدید نظر حتی بدون برگزاری جلسه رسیدگی رد شده است.
اتهام تازه خانم زاغری «فعالیت تبلیغی علیه نظام» است و بر اساس آن این شهروند ایرانی بریتانیایی به یک سال حبس تعزیری و یک سال ممنوعیت از خروج از کشور محکوم می‌شود. محکومیت زاغری پس از گذراندن ۵ سال حبس اسفند سال گذشته به پایان رسید و در حالی‌که گمان می‌رفت او می‌تواند ایران را ترک و به همسرش در بریتانیا بپیوندد، پرونده جدیدی برای او بازگشایی شد و یک سال حبس به مجموعه مجازات‌های او افزوده شد.
اتهام اصلی خانم زاغری جاسوسی برای کشور انگلستان بوده است، اما او همواره این اتهامات را رد کرده و بی‌اساس خوانده است.


ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان