تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

پیش‌بینی هواشناسی؛ تهران بارانی می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت آب‌وهوای استان در چهار روز آینده را بررسی کرد و از افزایش ابر در مناطق شمالی و احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات خبر داد.

کد خبر: ۱۱۱۶۵۴
۱۳:۴۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰

هواشناسی تهران بارانی

دیدارنیوز ـ طی چهار روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و امروز و فردا (۲۴ و ۲۵ مهر) در مناطق پرتردد شهری در بعضی ساعات همراه با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود همچنین امروز بعدازظهر در مناطق شمالی استان افزایش ابر و در ارتفاعات احتمال بارش پراکنده مورد انتظار است.

در روز چهارشنبه (۲۸ مهر) وزش باد شدید، افزایش ابر و در ارتفاعات شرقی بارش پراکنده احتمال بارش خفیف برف در ساعات شب وجود دارد و از روز سه‌شنبه (۲۷ مهر) روند کاهش دما مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین و فرودگاه امام خمینی با بیشینه دمای ۳۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقاط استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران نیز فردا (۲۵مهر) صاف و گاهی همراه با وزش باد خواهد بود. دمای تهران در این روز با بیشترین و کمترین دمای ۲۶ و ۱۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

آسمان پایتخت پس‌فردا (۲۶ مهر) صاف در بعدازظهر وزش باد خواهد بود و دمای هوا در گرم‌ترین و سردترین زمان به ۲۶ و ۱۶ درجه سانتیگراد می‌رسد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد