تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

پیش بینی هواشناسی؛ بارش باران و رعدوبرق در برخی مناطق ایران از فردا

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به حاکمیت جوی آرام در غالب مناطق کشور، از بارش پراکنده باران همراه با رعد و برق از اواخر فردا شب (۲۱ مهر) در برخی استان‌های واقع در شمال غرب و غرب کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۱۱۲۷۱
۱۱:۰۰ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰

هواشناسی بارش باران و رعدوبرق

دیدارنیوز ـ صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اظهار کرد: امروز و فردا (۲۰ و ۲۱ مهر) در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود و از اواخر وقت فردا (۲۱ مهر) به سبب عبور موج از تراز میانی جو، به‌تدریج در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب و غرب کشور افزایش ابر و بارش پراکنده باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود که این شرایط تا روز پنجشنبه (۲۲ مهر) نیز تداوم خواهد یافت.

وی ادامه داد: این وضعیت روز جمعه (۲۳ مهر) تنها در ارتفاعات البرز مرکزی خواهد بود و در سایر نقاط کشور آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، روز شنبه (۲۴ مهر) نیز در استان‌های واقع در شرق سواحل دریای خزر بارش پراکنده مورد انتظار است.

ضیاییان با اشاره به این‌که از امروز تا پنجشنبه (۲۰ تا ۲۲ مهر) در نوار شمالی کشور افزایش نسبی دما رخ می‌دهد، خاطرنشان کرد: جمعه و شنبه (۲۳ و ۲۴ مهر) با نفوذ جریانات شمالی در استان‌های واقع در سواحل دریای خزر و اردبیل دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.

حداقل و حداکثر دمای تهران طی فردا

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۱ مهر) صاف و همراه با غبار صبحگاهی با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۲۲ مهر) صاف تا نیمه ابری و در بعدازظهر همراه با وزش باد با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۰ و ۲۱ مهر) اهواز با بالاترین دمای ۳۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و مشهد با بیشینه دمای ۱۹ و ۲۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها