تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

آخرین اخبار از ممنوعیت تردد و جریمه‌های کرونایی

سردار سید تیمور حسینی، جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص چگونگی سفر در جاده‌ها با توجه به تغییر شرایط کرونا در شهر‌های مختلف اظهار داشت: بر اساس آخرین رنگ‌بندی اعلامی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، ۱۶ شهر در وضعیت قرمز و ۱۹۸ شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند.

کد خبر: ۱۱۰۲۳۱
۰۹:۵۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰

 ممنوعیت تردد و جریمه‌های کرونایی

دیدارنیوز ـ سردار سید تیمور حسینی، جانشین پلیس راهور ناجا اعلام کرد: بنا بر مصوبات قبلی اعلامی ستاد مقابله با کرونا به پلیس راهور کماکان محدودیت تردد «از» و «به» شهر‌های قرمز و نارنجی ادامه دارد و تردد‌های غیرمجاز جریمه می‌شوند.

سردار حسینی تصریح کرد: خروج خودرو با پلاک بومی از شهر‌های قرمز جریمه یک میلیون تومانی و از شهر‌های نارنجی جریمه ۵۰۰ هزار تومانی دارد و ورود خودروی غیربومی به شهر‌های قرمز و نارنجی نیز به ترتیب مشمول اعمال جریمه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی خواهد شد.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر افراد می‌توانند برای تردد ضروری «از» و «به» شهر‌های قرمز و نارنجی مجوز تهیه و در جاده‌ها تردد کنند، در خصوص وضعیت تردد شبانه اعلام کرد: ممنوعیت تردد شبانه همچنان از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح در تمام شهر‌ها با وضعیت قرمز، نارنجی، زرد و آبی برقرار است و متخلفان جریمه ۲۰۰ هزار تومانی خواهند شد.

جانشین پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: ماموران و گشتی‌های پلیس راه و راهور ناجا و همچنین دوربین‌های هوشمند جاده‌ای تردد‌های غیرمجاز را اعمال قانون و نسبت به صدور جریمه اقدام خواهند کرد.

وی گفت: شهر‌هایی که در شرایط کرونایی زرد و آبی قرار دارند مشمول محدودیت‌های تردد نبوده و به جز ممنوعیت تردد شبانه، تردد در آن‌ها بدون محدودیت در جریان است.

منبع: فارس
برچسب ها: ممنوعیت تردد
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر