تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

امکان بازگشت زمینی زائران اربعین از مرز مهران

جواد هدایتی، مدیرکل ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کرد: زائرانی که برای شرکت در مراسم اربعین حسینی به عراق سفر می‌کنند، می‌توانند از طریق مرز مهران به ایران بازگردند و تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده خواهد شد.

کد خبر: ۱۰۸۹۷۱
۱۱:۲۷ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰

بازگشت زمینی زائران اربعین

دیدارنیوز ـ جواد هدایتی، مدیرکل ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار کرد: در حال حاضر تردد زمینی به عراق ممنوع نیست، اما فقط مختص کسانی است که دارای ویزای خاص مانند تحصیلی، تجاری و... هستند، اما بر اساس توافقات صورت گرفته بین دو کشور و اعلام ستاد مرکزی اربعین، زائران فقط از مرز‌های هوایی می‌توانند به عراق سفر کنند.

وی افزود: زائرانی که در مسیر رفت به عراق از مرز‌های هوایی و هواپیما استفاده کرده‌اند برای بازگشت الزامی به استفاده از حمل‌ونقل هوایی ندارند و می‌توانند از طریق مرز مهران به کشور وارد شوند.

مدیرکل ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته احتمالا از روز اربعین مسیر برگشت زائران از مرز مهران فعال خواهد شد و هم اکنون نیز ورود زمینی به کشور از مرز‌های مشترک با عراق بسته نیست، اما تنها کسانی می‌توانند به ایران بازگردند که به صورت رسمی از کشور خارج شده باشند.

وی در پاسخ به سئوالی درباره اینکه چه تمهیداتی برای بازگشت زائران از نظر پروتکل‌های بهداشتی یا سیستم حمل و نقل عمومی در نظر گرفته شده است؟ اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های برای بازگشت زمینی زائران از طریق مرز مهران صورت گرفته، ولی اینکه چه تعداد از زوار مسیر زمینی را برای بازگشت انتخاب می‌کنند و برنامه‌ریزی سازمان حج و زیارت و دیگر دستگاه‌های متولی به چه صورت خواهد بود باید منتظر ماند و شرایط را بررسی کرد.

هدایتی گفت: باید ببینیم چه تعداد از زائران ایرانی به عراق سفر خواهند کرد و چه تعداد از آن‌ها می‌خواهند به صورت زمینی به کشورشان بازگردند تا برای آن‌ها امکاناتی مانند ناوگان حمل و نقل تامین شده و پروتکل‌های بهداشتی را برای ورود آن‌ها رعایت کنیم. البته پایانه مرزی مهران آمادگی لازم برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی در مسیر بازگشت را دارد و بازگشت زمینی آن‌ها برای کاهش هزینه‌هایشان برنامه‌ریزی شده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اربعین
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد