تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

رییس سازمان انرژی اتمی: دوربین‌های برجامی فعال نیستند

رییس سازمان انرژی اتمی کشور با بیان این که دوربین‌های برجامی فعال نیستند، گفت: تعدادی دوربین متاثر از برجام نصب شده بود، اما طرف‌های مقابل به تعهدات خود عمل نکردند از این رو دیگر ضرورت نداشت آن دوربین‌ها وجود داشته باشد.

کد خبر: ۱۰۸۷۰۲
۱۷:۰۷ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۰

رییس سازمان انرژی اتمی: دوربین‌های برجامی فعال نیستند

دیدارنیوز: به گزارش خانه ملت، محمد اسلامی در حاشیه نشست امروز - چهارشنبه - کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با حضور در جمع خبرنگاران بیان کرد: گزارشی از سفر گروسی تقدیم نمایندگان کمیسیون کردیم، نکته مهم این است که برنامه هسته ای ایران که صلح آمیز بوده باید کاملا شفاف و مطابق موازین قانون و با تاکید بر قانون اقدام راهبردی پیش برود و اجازه ندهیم در دنیا متهم به پنهان‌کاری شویم، دشمنان قسم خورده ایران مخالف پیشرفت کشور هستند و این امر را بر نمی تابند، غربی‌ها طبق قرارداد هسته‌ای مکلف بودند به ایران کمک کنند اما این تعهد اجرایی نشد، آنچه ایران در زمینه هسته‌ای به‌دست آورده بر اساس تحقیق و توسعه داخلی بوده است و کسی نمی‌تواند این امر را متوقف کند.


رییس سازمان انرژی اتمی کشور تاکید کرد: از جمله هدف گذاری های مهمی که با تدابیر مقام معظم و هدایت‌های رییس جمهوری در دستور کار قرار دارد این است که در برنامه فوری سقف برق نیروگاه‌های هسته ای به ۸ هزار مگاوات برسانیم  با این کار مردم آثار برنامه هسته ای را مشاهده می کنند، این امر باید در حوزه سلامت، محیط زیست و کشاورزی نیز تحقق یابد.


وی بیان کرد: برای آژانس بین المللی انرژی اتمی مهم است که طبق قوانین و موازین حرکت کنیم، مجلس شورای اسلامی بر اجرای قانون اقدام راهبردی تاکید دارد، از این رو فضایی که در مذاکرات انجام شده و ملاقات های آینده وجود داشته و خواهد داشت را برای کمیسیون تشریح کردیم. عمده ترین دغدغه نمایندگان این بود که سازمان انرژی اتمی بر پیشبرد برنامه ها مصمم باشد و با جریان‌های سیاسی که معاندین به راه انداخته‌اند و از ظرفیت سازمان‌های بین‌المللی استفاده می‌کنند تحقق برنامه‌های ایران به تاخیر نیفتد، همچنین باید شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم تا مجلس اطمینان حاصل کند که قانون در حال اجرا است و پیشبرد برنامه‌های هسته‌ای متاثر از مزاحمت‌های دیگران متوقف نخواهد شد.


اسلامی درباره دوربین ها ناظر بر فعالیت هسته ای ایران توضیح داد: طبق مقررات آژانس هسته‌ای و پادمان، دوربین‌های آژانس در سایت‌های هسته‌ای وجود دارد و این تداوم دانش و آگاهی از فرایندهای هسته‌ای در کل جهان انجام می شود، افزون بر تعهداتی که طبق پادمان بر عهده ایران است و باید شفاف سازی را انجام دهد،  تعدادی دوربین متاثر از برجام نصب شده بود اما طرف های مقابل به تعهدات خود عمل نکردند از این رو دیگر ضرورت نداشت آن دوربین ها وجود داشته باشد.


وی بیان کرد: در جریان عملیات های اخیر تروریستی تعدادی از این دوربین ها آسیب دیده بود و این مسئله منجر به دو گزارش فوق العاده سختگیرانه و مخرب شده بود، برای اینکه رفع ابهام و شفاف سازی کنیم ملاقات با مدیرکل انجام شد و مطمئن هستیم با دستاوردی که از این جلسه داشتیم اولا ابهاماتی در زمینه برنامه هسته ای صلح آمیز برای آژانس به وجود ندارد و ثانیا تعهدات برجامی که طبق قانون مجلس نباید ادامه پیدا کند را ادامه نخواهیم داد.


رییس سازمان انرژی اتمی کشور درباره سفر به وین گفت: هفته آینده اجلاس عمومی سازمان انرژی اتمی برگزاری می شود و ما در آن شرکت می کنیم.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر