تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

احراز اشتغال به تحصیل فرزندان پسر الکترونیکی شد

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که سرویس غیرحضوری و الکترونیکی احراز مراتب اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور و بالای ۱۹ سال بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران (بازنشسته و ازکارافتاده کلی) راه‌اندازی شده است.

کد خبر: ۱۰۷۳۲۵
۱۴:۴۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰

احراز اشتغال به تحصیل الکترونیکی

دیدارنیوز ـ تمامی بیمه شدگان و مستمری بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی که دارای حساب کاربری فعال در درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی هستند، می‌توانند مراتب اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور تحت تکفل خود را که بالای ۱۹ سال سن دارند، به صورت غیرحضوری و از طریق سرویس مذکور اعلام کنند.

علاوه بر بیمه شدگان و مستمری بگیران، فرزندان ذکور بالای ۱۹ سال سن و تحت تکفل آنها، در صورت ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی، می‌توانند راسا نسبت به اعلام مراتب اشتغال به تحصیل خود از طریق سرویس مذکور اقدام کنند.

اعلام مراتب اشتغال به تحصیل به صورت غیرحضوری منوط به دریافت کد رهگیری (کد مجوز استعلام گواهی اشتغال به تحصیل) توسط متقاضی از سامانه استعلام مدرک تحصیلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی اینترنتی https://estelam.msrt.ir و مطابق ضوابط اعلام شده در سامانه مذکور است.

متقاضیان واجد شرایط، ظرف ۳ ماه پس از دریافت کد رهگیری موصوف، می‌بایست نسبت به اعلام آن از طریق درگاه غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی اقدام کنند. در غیر اینصورت، اعلام مراتب اشتغال به تحصیل و بهره مندی از خدمات مورد نظر، منوط به دریافت مجدد کد یادشده از سامانه ذی ربط خواهد بود.

پس از اعلام کد رهگیری توسط متقاضی واجد شرایط، استعلام موضوع اشتغال به تحصیل بصورت الکترونیکی از طریق سرویس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده و در صورت تائید و احراز مراتب، اطلاعات مربوطه در پایگاه سازمان تامین اجتماعی ذخیره و ملاک ارائه خدمات به ذینفع خواهد بود.

اعتبار اطلاعات دریافتی از پایگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به منظور ارائه خدمات، با توجه به تاریخ تائید مراتب اشتغال به تحصیل، لغایت پایان نیمسال تحصیلی مربوطه بوده و برای دوره‌های تحصیلی بعدی، فرآیند دریافت کدرهگیری و استعلام باید مجددا انجام شود.

با راه اندازی سرویس یادشده و به منظور حذف کاغذ و جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، دریافت گواهی‌های اشتغال به تحصیل صادره از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی فاقد موضوعیت است و صرفا در موارد ضروری و در صورت عدم امکان استعلام الکترونیکی (به دلیل اختلال در شبکه، نقص در اطلاعات پایگاه ذی ربط و ...)، رسیدگی به درخواست مراجعین حضوری بر اساس گواهی الکترونیکی صادره از سامانه سجاد مانند گذشته بلامانع است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی