تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.

روند آزادی مهدی محمودیان و آرش کیخسروی طول می‌کشد

یک وکیل دادگستری اعلام کرد مهدی محمودیان و آرش کیخسروی همچنان در بازداشت هستند و احتمالا روند آزادی این دو طولانی خواهد بود.

کد خبر: ۱۰۷۰۶۲
۰۹:۵۸ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰

 مهدی محمودیان و آرش کیخسروی

دیدارنیوز - پاک‌نیا عصر سه‌شنبه، درباره‌ی آخرین وضعیت وکلا و فعالان حقوق بشری بازداشتی به انصاف نیوز گفت: خانم مریم افرافراز چهار روز پیش و آقای محمدرضا فقیهی دو روز پیش با تودیع وثیقه از زندان آزاد شدند. اما درباره‌ی آقایان نیلی، محمودیان و کیخسروی کانون وکلا در حال پیگیری پرونده و آزادی این افراد هستند، قول‌های مساعدی درباره این موضوع داده شد و ما منتظر هستیم. اما حدس من این است که به این زودی آقایان محمودیان و کیخسر‌ی آزاد نمی‌شوند ولی درباره‌ی آقای نیلی به نظر می‌رسد که در این هفته یا در هفته آینده آزاد می‌شود. به نظر می‌رسد می‌خواهند این روند را به طور آهسته انجام دهند تا این جو را مدیریت کنند.

او افزود: سخنگوی قوه قضاییه امروز اعلام کرد برای وکلای بازداشتی، اخلال در نظم عمومی و برخی اتهامات امنیتی تفهیم اتهام شده است، اما وقتی با آقای فقیهی صحبت کردم، اخلال در نظم تفهیم اتهام نشده است و اتهام اصلی شرکت در گروه‌های مخالف نظام است. این اتهام هم محل خدشه است چراکه گروه و تشکیلاتی در کار نبود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها