تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

افزایش بیماران سرپایی در تهران/ نگرانی از ورود کرونا لامبدا به کشور

نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه در سه روز گذشته تعداد بیماران سرپایی افزایش پیدا کرده، گفت: بیشترین نگرانی از ورود سوش جدید لامبدا است؛ چراکه مرز‌های ورودی کشور شرایط خوبی ندارد و این سوش مدت زمان بیشتری بیماری ایجاد می‌کند.

کد خبر: ۱۰۶۶۷۰
۱۱:۵۱ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰

بیماران سرپایی تهران و کرونا لامبدا

دیدارنیوز ـ نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران در پاسخ به این پرسش که «آخرین وضعیت کرونایی و مراکز درمانی استان تهران چگونه است؟»، اظهار داشت: انتظار ما این بود که با توجه به اینکه در هفته‌های گذشته یکی دو روز آمار سرپایی روند رو به کاهشی داشت، احساس کردیم پیک پنجم می‌شکند، اما در سه روز گذشته متأسفانه تعداد بیماران سرپایی افزایش پیدا کرده که این نشان دهنده این است که شرایط پایدار نداریم و کاملا در نوسان است.

وی با تأکید بر اینکه بحث جهش لامبدا یک تهدید جدی است، گفت: دلیل این موضوع این است که ما کنترلی در مرز‌ها نداریم و ویروس با جابجایی افراد و حمل و نقل وارد کشور می‌شود و این زنگ خطری در سیستم بهداشت و درمان است.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران اضافه کرد: واکسیناسیون باید سرعت بیشتری گرفته و صورت گیرد؛ چراکه تعداد مرگ و میر کرونایی در افراد میانسال و جوان بیشتر شده است که با توجه به دستور رئیس جمهور در تامین واکسن امیدواریم این روند سرعت گیرد.

توکلی در پاسخ به این پرسش که «چرا درمان‌های بیماران کرونایی و مصرف دارو زیاد شده است؟»، گفت: به دلیل اینکه درمان‌ها در بیماران کرونایی و درمان‌های اختصاصی آن‌ها هزینه‌بر است و تجویز دارو‌های منطقی و مناسب برای بیماران بسیار با اهمیت بوده؛ در نتیجه در حال ایجاد هماهنگی برای موضوع تجویز دارو برای بیماران کرونایی هستیم.

وی متذکر شد: اکنون مشکل این است که یک بیمار کرونایی در اثر داشتن اضطراب و ترس به چند پزشک مراجعه می‌کنند که هر کدام از این پزشکان یک نسخه تجویز می‌کنند که این مطلوب نیست؛ در نتیجه توصیه می‌کنیم تا حداقل دارو برای بیماران کرونایی تجویز شده و دارو‌های ضدویروسی کمتر مصرف شود.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به داروی فاویپراویر در درمان بیماران کرونایی، یادآور شد: بخشنامه‌ای در این خصوص صادر شد که این دارو تأثیر خاصی در درمان بیماران کرونایی ندارد و از تعهد بیمه خارج شد.

توکلی با اشاره به نقش داروی رمدیسیور برای درمان بیماران کرونایی، ابراز داشت: رمدیسیور دارویی تزریقی و ضدویروسی است که البته اختصاصی بیماری کرونا نیست، اما در برخی بیماران اگر در ۵ روز اول، بیمار در فاز شروع درگیری ریه باشد در کنار کورتن‌ها کمک‌کننده است؛ البته تجویز این دارو در کنار دارو‌های کورتیکوزل باید مصرف شود.

وی درباره «آخرین آمار بیماران بستری در مراکز درمانی استان تهران»، خاطرنشان کرد: ۹۵۰۰ بیمار در بخش‌های سرپایی، بستری مراقبت ویژه بستری هستند؛ ضمن اینکه روزانه بیش از صد بیمار در استان تهران جان خود را از دست می‌دهند؛ همچنین بیش از ۶۵۰ بیمار در بخش اورژانس داریم.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به آخرین اقدامات ستاد ملی مقابله با کرونا در استان تهران در کاهش میزان بستری بیماران، تصریح کرد: در یک ماه گذشته بخش بستری موقت را توسعه داده‌ایم و این بسیار کمک کننده بوده و در حال حاضر مشکل فوریتی در این خصوص نداریم.

توکلی یادآور شد:‌البته یک مورد در شهرستان بهارستان وجود داشت که با ایجاد بیمارستان صحرایی توسط هلال احمر به این موضوع رسیدگی شد.

وی با تاکید بر تسریع در روند واکسیناسیون افراد جامعه، تصریح کرد: بیشترین نگرانی ما از موج جدید لامبدا است؛ چراکه این سوش مدت زمان بیشتری بیماری نسبت به سوش‌های ایجاد می‌کند؛ ضمن اینکه در افراد بین ۱۰ تا ۲۰ سال بیماری ایجاد کرده و نوجوانان را تا ۴ هفته درگیر بیماری می‌کند.

منبع: فارس
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر