تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
پس از رفتن مدیر عامل شستا؛

یک فعال رسانه: رضوانی‌فر به هیچ کس باج نداد

یک روزنامه نگار پس از رفتن محمد رضوانی‌فر مدیرعامل شستا از آن سازمان، در یادداشتی که برای دیدارنیوز ارسال کرد نوشت: با تمدید احکام یک عده که سابقا‌ به شستا‌ تحمیل شده بودند و هیچ‌گونه بازدهی مثبتی نداشتند مخالفت کرد، همانگونه جلوی رسمی شدن عده‌ای از خواص مد نظر صا‌حبان قدرت ایستاد و پیگیر جدی  پرونده‌های حقوقی صاحبان نفوذ و قدرتی بود که خیلی‌ها را نگران کرده بود اما وی شهامت داشت و به هیچ کس باج نداد

کد خبر: ۱۰۵۷۴۰
۲۰:۰۱ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

یک فعال رسانه: رضوانی‌فر به هیچ کس باج نداد

دیدارنیوز ـ محمدرضا تاجدوزیان: «محمد رضوانی‌فر» بدون وابستگی سیاسی و جناحی تاثیر خوبی در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی داشت و در حالی صندلی مدیریت شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی منسوب به شستا‌ را ترک می‌کند که عملکرد مثبت خوبی از خود به یادگار گذاشت.


او در حالی صندلی مدیریت شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی منسوب به شستا‌ را ترک می‌کند که عملکرد مثبت خوبی از خود به یادگار گذاشت و در بهترین شرایط به دوران کاری‌اش  در این مجموعه پایان داد.
یکی از دلایل موفقیت  امروز شستا‌ مرهون مدیریت درست و برنامه‌ریزی شده محمد رضوانی‌فر در سمت مدیرعامل بود،حضور یک نیروی جوان متخصص که  باعث شد شرکت‌های وسیع و متعددی که در آستانه تحلیل رفتن و نابودی بودند به سود و شکوفایی برسند.


وی با روحیه معتدل و جو‌انگرا و بدون وابستگی سیاسی و جناحی تاثیر خوبی در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی داشت و توانست به خوبی از اموال قشر زحمتکش جامعه که همان کارگران هستند محافظت کند؛ کاری که در طول این سال‌ها مدیران گذشته نکرده بودند.


رضوانی فر در روزهایی که بر صندلی شستا‌ تکیه زده بود با پرداخت غیر قانونی بدون انتقال دارایی مخالفت کرد چرا که به خوبی می‌دانست شرکت متبو‌عش بور‌سی است و پرداخت به یکی از سهامداران و عدم رعایت حقوق صاحبان سهام به صورت مساوی جرم است) او با تمدید احکام یک عده که سابقا‌ به شستا‌ تحمیل شده بودند و هیچ‌گونه بازدهی مثبتی نداشتند مخالفت کرد، همانگونه جلوی رسمی شدن عده‌ای از خواص مد نظر صا‌حبان قدرت ایستاد و پیگیر جدی  پرونده‌های حقوقی صاحبان نفوذ و قدرتی بود که خیلی‌ها را نگران کرده بود اما وی شهامت داشت و به هیچ کس باج نداد.


حضور رضوانی‌فر نشان داد توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر حضور افراد انقلابی و جوانان متخصص تا چه اندازه می‌تواند به حل مشکلات کشور در شرایط سخت کمک کند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۰
0
1
به نظرم الان که به زور سرش را از آخور در آوردن شروع به جفتک انداختن کرده .کلا آدم بیخودی بود.خدایش بیامرزدش.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۰
0
1
خودش گردنه بگیر بوده اون وقت بیاد باج بده؟
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت