تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بهترین واکسن کرونا کدام است؟

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: در تزریق واکسن وسواس بخرج ندهید چراکه هر نوع واکسنی که در مراکز تزریق واکسن کشور وجود دارد ایمن بوده و مورد تائید سازمان جهانی بهداشت است.

کد خبر: ۱۰۵۶۳۳
۱۰:۴۶ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

بهترین واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر محمود کریمی، با اشاره به تردید برخی از افراد جامعه در خصوص دریافت واکسن با برند‌های گوناگون اظهار کرد: وقتی به عنوان مثال برای واکسیناسیون هپاتیت، سرخک و ... اطفال به مراکز بهداشتی مراجعه می‌شود هیچگاه این سوال مطرح نمی‌شود که واکسن هپاتیتی که قرار است تزریق شود ساخت کدام کشور و با چه برندی است یا سربازی که اقدام به تزریق واکسن دیفتری کزار می‌کند هیچگاه نمی‌پرسد چه نوع واکسنی و متعلق به کدام کشور است. چرا که ساخت یک دارو مانند یک قرص استامینوفن ساده یا واکسن توسط شرکت‌های داروسازی گوناگونی در کشور‌های مختلف انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بار‌ها گفته شده که بهترین واکسن، در دسترس‌ترین واکسن است، اظهار کرد: نباید به دنبال واکسن خاصی بود بلکه هر نوع واکسنی که در کشور وجود دارد واکسن ایمنی بوده و مورد تائید سازمان جهانی بهداشت است. البته یک سری ملاحظاتی برای بیماران خاص و زنان باردار وجود دارد که برای این افراد نوع واکسنی که تزریق می‌شود متفاوت است.

او در ادامه گفت: برای تزریق واکسن با ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir و با در دست داشتن کارت ملی، به مراکز تجمیعی واکسن مراجعه شود. ثبت‌نام در سامانه و مراجعه بر اساس پیامک نوبت دهی باعث ایجاد نظم بیشتر و ارائه خدمات بهتر به همشهریان خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی