تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

بهترین واکسن کرونا کدام است؟

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: در تزریق واکسن وسواس بخرج ندهید چراکه هر نوع واکسنی که در مراکز تزریق واکسن کشور وجود دارد ایمن بوده و مورد تائید سازمان جهانی بهداشت است.

کد خبر: ۱۰۵۶۳۳
۱۰:۴۶ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

بهترین واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر محمود کریمی، با اشاره به تردید برخی از افراد جامعه در خصوص دریافت واکسن با برند‌های گوناگون اظهار کرد: وقتی به عنوان مثال برای واکسیناسیون هپاتیت، سرخک و ... اطفال به مراکز بهداشتی مراجعه می‌شود هیچگاه این سوال مطرح نمی‌شود که واکسن هپاتیتی که قرار است تزریق شود ساخت کدام کشور و با چه برندی است یا سربازی که اقدام به تزریق واکسن دیفتری کزار می‌کند هیچگاه نمی‌پرسد چه نوع واکسنی و متعلق به کدام کشور است. چرا که ساخت یک دارو مانند یک قرص استامینوفن ساده یا واکسن توسط شرکت‌های داروسازی گوناگونی در کشور‌های مختلف انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بار‌ها گفته شده که بهترین واکسن، در دسترس‌ترین واکسن است، اظهار کرد: نباید به دنبال واکسن خاصی بود بلکه هر نوع واکسنی که در کشور وجود دارد واکسن ایمنی بوده و مورد تائید سازمان جهانی بهداشت است. البته یک سری ملاحظاتی برای بیماران خاص و زنان باردار وجود دارد که برای این افراد نوع واکسنی که تزریق می‌شود متفاوت است.

او در ادامه گفت: برای تزریق واکسن با ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir و با در دست داشتن کارت ملی، به مراکز تجمیعی واکسن مراجعه شود. ثبت‌نام در سامانه و مراجعه بر اساس پیامک نوبت دهی باعث ایجاد نظم بیشتر و ارائه خدمات بهتر به همشهریان خواهد شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها