تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

مجوز هند به نخستین واکسن کرونای از نوع DNA

واکسن کرونای شرکت هندی «زیدوس کایدلا» (Zydus Cadia)، نخستین واکسن کرونای از نوع DNA برای تزریق به بزرگسالان و کودکان بالای ۱۲ سال از سوی سازمان ناظر دارویی هند مجوز اضطراری گرفت.

کد خبر: ۱۰۵۶۰۸
۰۸:۴۲ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰

نخستین واکسن کرونای از نوع DNA در هند

دیدارنیوز ـ به نقل از رویترز تایید این واکسن باعث تقویت برنامه واکسیناسیون هند می‌شود که هدف آن این است که تا ماه دسامبر (دی ماه) همه افراد واجد شرایط در این کشور واکسینه شوند و همچنین امکان نخستین واکسیناسیون‌ها برای افراد زیر ۱۸ سال را هم فراهم می‌کند.

این واکسن به نام ZyCoV-D از بخشی از ماده ژنتیکی ویروس استفاده می‌کند که دستور ساخت پروتئین خاصی را می‌دهد که دستگاه ایمنی آن را شناسایی می‌کند و به آن پاسخ می‌دهد.

واکسن ZyCoV-D بر خلاف اغلب واکسن‌های کرونا که نیاز به دو دوز یا حتی یک دوز دارند، در سه دوز تجویز می‌شود.

این شرکت داروسازی ژنریک هندی که با نام Cadila Healthcare فهرست شده است، هدفش را ساختن ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون دوز از این واکسن در سال اعلام کرده است و از هم اکنون تولید و ذخیره آن را آغاز کرده است.

واکسن شرکت «زیدوس کادیلا» در همکاری با سازمان زیست‌فناوری هند تولید شده است و دومین واکسن ساخته‌شده در داخل این کشور پس از واکسن شرکت بهارت بیوتیک (به نام کواکسین) است که مجوز اضطراری می‌گیرد.

این شرکت داروسازی در ماه ژوئیه (تیر) اعلام کرد که واکسن کرونایش بر ضد سویه‌های جهش‌یافته جدید کروناویروس به خصوص سویه‌ی دلتا نیز موثر است و این واکسن به جای سرنگ‌های معمول با یک اپلیکاتور بدون سوزن تجویز می‌شود.

با تایید واکسن ZYCoV-D، شش واکسن تاییدشده کرونا در هند که تا به حال فقط ۹.۱۸ درصد از جمعیتش را به طور کامل واکسینه کرده است، در اختیار قرار می‌گیرد.

شرکت «زیدوس کادیلا» داده‌های مربوط به ارزیابی استفاده دو دوزی از این واکسن را نیز در ماه ژوئیه (تیر) به سازمان ناظر دارویی هند تحویل داده است و قصد دارد مجوز این شیوه استفاده از واکسن را هم بگیرد.

این شرکت بر اساس میزان اثربخشی ۶۶.۶ درصدی در کارآزمایی بالینی مرحله نهایی در بیش از ۲۸۰۰۰ داوطلب در سراسر این کشور در اول ژوئیه (۱۰ تیر) درخواست مجوز اضطراری کرده بود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر