تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

مجلس گزینه رئیسی را نپذیرفت، تغییر جدید در تیم اقتصادی کابینه!

مجلس گزینه سید رئیسی را برای تصدی وزارت مهم صمت نپذیرفته و تغییرات جدید در تیم اقتصادی دولت در راه است.

کد خبر: ۱۰۴۳۹۱
۱۰:۳۱ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰

مجلس گزینه رئیسی

دیدارنیوز - محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: فرصت آزمایش و خطا نداریم، وزاری دولت باید توانمند، متخصص، سالم و مسلط به وظایف و ماموریت های وزارتخانه بوده و دارای درک واقع بینانه از وضعیت موجود و دارای برنامه باشند.

ظاهرا اشاره عباس زاده به معرفی فاطمی امین به عنوان وزیر صمت است که ظاهرا نتوانسته نظر موافق مجلس را جلب کند. فاطمی امین پیش از این هم به عدم توان تصمیم گیری و چابک نبودن مدیریتی متهم بود و هم اکنون مجلس برای دادن رای اعتماد به وی قانع نشده است.

پیش از این نیز اختلاف نظرها برای انتخاب وزریر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه بالا گرفته و معرفی وزرای پیشنهادی دولت به مجلس برای گرفتن رای اعتماد را به تعویق انداخته بود.

به نظر می رسد که نظر مجلس به مهدی غضنفری وزیر اسبق صمت در دولت دهم نزدیک باشد که در اوج تحریم هایی که از سال 90 شروع شد پس از 6 ماه تلاش بر بازار مسلط شد، اما دولت حسن روحانی از سال 1396 تاکنون نه تنها بر بازار مسلط نشده، بلکه اوضاع را به سمت بدتر شدن هدایت کرده است.

منبع: تحریریه
برچسب ها: کابینه رئیسی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
0
0
مافیای انتخاب مدیران مریخی دست بکار شده تا اش همان باشد
وکاسه همان ، استعمار ابر کوهی ساخته که امیر کبیری میخواهد .
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر