تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

واکنش به درخواست احمدی نژاد برای محاکمه روحانی

یک چهره سیاسی اصلاح طلب عنوان کرد: ما معتقدیم که هم کار احمدی نژاد باید مورد بازخواست قرار بگیرد و هم مدیران مسئولان پس از ایشان.

کد خبر: ۱۰۳۱۵۰
۱۱:۰۶ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

درخواست احمدی نژاد برای محاکمه روحانی

دیدارنیوز - «غلامرضا انصاری»، چهره سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با سخنان اخیر احمدی نژاد و ادعایی که مبنی بر نقد دولت و الزام بر محاکمه رییس جمهور داشته است، اظهار کرد: ما شاهد فاجعه‌هایی در حکومت در زمان آقای احمدی نژاد بودیم. فجایعی که در سال ۸۸ اتفاق افتاد و اقدامات پوپولیستی دولت ایشان که قرار بود که نفت را سر سفره‌های مردم بیاورد. در دولتی که قرار بود حل مشکلات معیشتی مردم در دستورکار باشد، شاهد حداکثری شدن مشکلات مردم بودیم.
او تاکید کرد: اگر قرار بر محاکمه باشد، اول او باید محاکمه شود. هنوز هم  محکومیت تعدادی از دست اندرکاران رسانه‌ای، به دلیل توهین به شخص او در جریان است که اکنون برخی‌ از آنها هنوز در زندان هستند.

انصاری ادامه داد: قطعا در یک نظام دموکراتیک و آزاد، حسابرسی به اعمال همه مسئولان جزو امور اجتناب‌ناپذیر است. طبیعی است که اگر جمهوریت نظام را پاس بداریم، هم نظارت مردمی بر حاکمان و دولتمردان مرتفع می‌شود و هم نظارت سیستماتیک و رسمی می‌تواند خطاها را مورد سنجش و ارزیابی و همچنین مورد برخورد قضایی قرار دهد. 

او تصریح کرد: ما از گفته ایشان استقبال می‌کنیم و معتقدیم که نه تنها آقای روحانی بلکه در مورد رئیس دولت نهم و دهم و فجایعی که در مورد فسادهای اقتصادی صورت گرفته بررسی ها صورت گرفته و محاکمه شود.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
تندیس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
0
0
آسیاب به نوبت اقای احمدینژاد ! اگر قراربه محاکمه باشد افرادی قبل از اقای روحانی زنبیل در صف دارند . دیر و زود دارد اما سوخت و سوز نه !
احمدهمتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
0
0
باسلام روحانی صادقانه کارکرداماگروهی مغرض خوبی های اورانادیده گرفتند24میلیون رای پشت روحانی است ایرادکارجایی دگراست
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر