تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

واحد زیست فناوری مجتمع هسته‌ای خنداب (اراک) آغاز به‌ کار کرد

واحد زیست فناوری مجتمع هسته‌ای خنداب (اراک) صبح روز شنبه با حضور دکتر علی اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، حجت‌الاسلام محمد صفاهانی، امام جمعه خنداب و تعدادی از مسئولین این شهر، جمعی از معاونین سازمان انرژی اتمی ایران و مدیران ارشد صنعت هسته‌ای افتتاح و آغاز به کار کرد.

کد خبر: ۱۰۲۹۴۵
۰۹:۵۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

انرژی هسته ای

دیدارنیوز - در این مجموعه که با هدف جلوگیری از خام فروشی آب سنگین و تامین نیازهای حوزه پزشکی و تشخیص پزشکی راه اندازی شده است، با کشت جلبک و مهندسی محیط کشت آن، دیواره سلولی جلبک‌ها را باز کرده و آنها را وادار می‌کنند همچون یک کارخانه کوچک سلولی محصولات مورد نظر را بسازند که محصولاتی نشاندار هستند.

از جمله ترکیبات تولید شده در این روش پیشتاز می‌توان به تولید انواع کیت‌های غربالگری برای تشخیص بیماری نوزادان (با گرفتن خون از کف پای نوزادان سه روزه حدود ۵۰ بیماری تشخیص زودهنگام داده می‌شود)، کیت تشخیص بیماری‌های مادران باردار و امراض بالقوه معتادان، استفاده در استانداردهای پزشکی، ترکیبات پیشتاز ویتامین و مکمل‌های غذایی پزشکی از جمله برای ویتامین K و A  (از محیط رشد جلبک استخراج می‌شود)، تولید قندهای ایزوتوپی نشاندار برای استفاده در آنالیز Pet Scan یا گلوکزی که به عنوان استاندارد در تعیین قند و کنترل بیماری‌های متابولیکی استفاده می‌شود، تولید ترکیب DMI (تصویربرداری متابولیک بر مبنای دوتریوم) که پیشتاز تکنولوژیهای جدید می‌باشد و در تشخیص پیش هنگام سرطان به کار می‌رود، نام برد.

لازم به توضیح است، بذر این جلبک‌ها در محیطی کاملا آزمایشگاهی تحت استانداردهای کنترل GMP، با فیلتراسیون هوا و استریل با اتوکلاو و اشعه یو وی کشت شده و با محیط آب سنگین سازگار می‌شوند؛ در نهایت پس از کنترلهای میکروبی وارد راکتورهای کاملا بسته جلبک رفته و محصول نهایی جلبک تولید خواهد شد و این تولید برای مراحل سنتز می‌رود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر