تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رییس مرکز طبی کودکان اعلام کرد

ابتلای افزایشی کودکان به کرونای دلتا/ لزوم نگاه کارشناسانه به بازگشایی مدارس

رییس مرکز طبی کودکان وضعیت ابتلای کودکان به کرونای دلتا را تشریح کرد و در عین حال درباره بحث بازگشایی مدارس، گفت: انتظار است قبل از بازگشایی مدارس با کارشناسان حوزه سلامت کودکان مشورت شود و با نگاه کارشناسانه و تخصصی نحوه بازگشایی، پیامد‌های احتمالی بازگشایی و الزامات بازگشایی مدارس مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر: ۱۰۲۷۳۸
۰۸:۴۱ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰

 افزایش ابتلا کودکان به کرونای دلتا

دیدارنیوز ـ دکتر رضا شروین بدو درباره وضعیت ابتلای کودکان به کرونا در پیک پنجم، گفت: وضعیت ابتلا به کووید ۱۹ در کودکان افزایشی است و در مرکز طبی کودکان نیز تعداد بستری زیاد شده است و یکی از بخش‌های کوووید ۱۹ ما آی‌سی‌یوی ما پر شده است. البته کماکان از تمام ظرفیت بیمارستان جهت خدمت‌رسانی مطلوب استفاده می‌کنیم.

دلتا؛ سوش غالب در ابتلای کودکان

وی با بیان اینکه سوش غالب هم مانند همه جای شهر سوش دلتا است و در اطفال هم سوش دلتا را می‌بینیم، گفت: البته خدا رو شکر فعلا ظرفیت تخت‌هایمان به گونه‌ای است که اجازه خدمت‌رسانی را می‌دهد، اما به هر حال آمار در زمینه ابتلای کودکان به کووید ۱۹ افزایشی است.

بدو ادامه داد: ما در حال حاضر در مرکز طبی کودکان یک بخش کامل به کووید ۱۹ اختصاص داده‌ایم و یک آی‌سی یوی هشت تخته هم به صورت جداگانه داریم. همچنین دو بخش را هم برای کووید ۱۹ با ظرفیت ۳۰ تخت در نظر گرفتیم. البته بیمارستان ما به عنوان قطب علمی طب اطفال کشور، اقدامات درمانی دیگر غیر از کووید ۱۹ را هم باید انجام دهد. لازم به ذکر است مشکلات اورژانسی کودکان و این نوع اقدامات به صورت مجزا و تفکیک شده، خدمت رسانی می‌شود.
راه اندازی آزمایشگاه جامع کرونای کودکان در مرکز طبی کودکان

وی با بیان اینکه در مرکز طبی کودکان هم آزمایشگاه جامع کرونای کودکان راه‌اندازی کردیم، گفت: بر این اساس سریعا تست را انجام می‌دهیم و سعی می‌کنیم مشخص کنیم که کودکانی که مراجعه می‌کنند، کووید دارند یا خیر؛ بنابراین باید تعادلی میان مراجعین کووید ۱۹ و غیرکووید ۱۹ ایجاد کنیم.

بدو درباره شدت بیماری کووید-۱۹ در کودکان در واریانت دلتا، گفت: شدت بیماری در کودکان هنوز هم خیلی بیشتر نشده است، اما میزان سرایت در آن‌ها بسیار بیشتر است. در عین حال در اطفال و کودکانی که بیماری زمینه‌ای ندارند، تاکنون مرگ و میر چندانی نداشتیم، اما کودکانی که بیماری زمینه‌ای دارند و به کرونا هم مبتلا می‌شوند، بیماری‌شان سخت‌تر است.

توصیه به خانواده‌ها

وی خطاب به خانواده‌ها نیز گفت: رعایت هرچه بیشتر بهداشت و جدی گرفتن واریانت دلتا و عدم عادی انگاری و پرهیز از هر نوع رفت و آمد غیر ضروری و استفاده مستمر از ماسک مهمترین مباحثی است که خانواده‌ها در شرایط فعلی باید رعایت کننند. در عین حال کودکان هم باید تاجایی که می‌توانند ماسک بزنند، مگر در هوای آزاد.

بدو در ادامه با اشاره به بحث بازگشایی مدارس، گفت: انتظار است قبل از بازگشایی مدارس با کارشناسان حوزه سلامت کودکان مشورت شود و جلسات کارشناسی و تخصصی هم اندیشی به صورت مداوم برگزار شود و با نگاه کارشناسانه و تخصصی نحوه بازگشایی، پیامد‌های احتمالی بازگشایی، الزامات بازگشایی مدارس مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونای هندی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين