تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کمیته بین‌المللی المپیک: ماسک زدن درخواست نیست، الزام است

کمیته بین‌المللی المپیک بار دیگر تاکید کرد پوشیدن ماسک روی سکوی توزیع مدال یک درخواست نیست بلکه الزام است.

کد خبر: ۱۰۲۰۲۸
۱۴:۳۸ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰

کمیته بین‌المللی المپیک

دیدارنیوز - به نقل از اسپورتال، بازی‌های المپیک از روز جمعه آغاز شده و ورزشکاران در حال کسب مدال هستند. در طول مراسم اهدای جوایز، مرتباً موارد نقض قوانین کرونا رخ داده است. اکنون IOC به ورزشکاران یادآوری کرد که ماسک زدن یک الزام است نه یک درخواست.

پس از آغوش گرفتن و برداشتن ماسک در مراسم توزیع مدال المپیک در مسابقات شنا، برگزارکنندگان بازی‌های توکیو به ورزشکاران یادآوری کردند که از قوانین پیروی کنند. مارک آدامز، سخنگوی کمیته بین‌المللی المپیک روز یک‌شنبه گفت: ما از همه می‌خواهیم قوانین را رعایت کنند. تیم‌های استرالیا، کانادا و ایالات متحده آمریکا بعد از مسابقه شنا روی سکو ماسک نزده بودند و همدیگر را در آغوش گرفتند. صحنه‌های مشابهی نیز در مراسم اهدای جوایز مردان وجود داشت.

آدامز  سخنگوی IOC گفت: این یک درخواست دوستانه نیست بلکه یک الزام است، هم برای این ورزش و هم برای همه افراد درگیر. از همه افراد در محیط المپیک خواسته می‌شود که به  کتابچه راهنمای جامع قوانین کرونا در بازی‌های تابستانی در ژاپن توجه اساسی کنند.

۱۳۲ مورد عفونت کرونا

آدامز تأکید کرد: ما هیجان و احساس شادی‌آور ورزشکاران را می‌فهمیم، اما متأسفانه مجبور شدیم قوانین را سختگیرانه‌تر کنیم. این پیام بارها و بارها تأیید می‌شود نه فقط برای ورزشکاران.

به دلیل عواقب بیماری همه‌گیر کرونا، توکیو برای چهارمین بار در جریان بازی‌های المپیک در شرایط اضطراری قرار خواهد گرفت. تاکنون ۱۳۲ مورد جدید ابتلا به کرونا در ارتباط با بازی‌های المپیک رخ داده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: المپیک توکیو
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها