تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران

فوتی‌های کرونا در تهران از مرز ۱۰۰ نفر عبور کرد

رییس شورای اسلامی شهر تهران از عبور فوتی‌های کرونا درپایتخت از مرز ۱۰۰ نفر در روز خبر داد و بار دیگر بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید کرد.

کد خبر: ۱۰۱۰۰۹
۱۱:۳۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۰

محسن هاشمی فوتی‌های کرونا در تهران

دیدارنیوز ـ محسن هاشمی امروز در ابتدای سیصد و یازدهمین جلسه شورا ضمن تسلیت شهادت امام محمد باقر (ع) به مسدود شدن بزرگراه شهید افتخاری در انتهای بزرگراه شهید صیاد شیرازی اشاره کرد و افزود: این موضوع مشکلاتی را ایجاد کرده است.

او افزود: بسته شدن بزرگراه افتخاری به‌دلیل عدم اجرای توافقات میان شهرداری وارتش زیبنده مدیریت کشور و مطابق با انتظارات مردم نیست. به همین خاطر از شهرداری می‌خواهیم مشکل اجرای توافق با ارتش را حل کرده تا تعهدات شهرداری اجرایی شود و از فرماندهان محترم نیروی زمینی ارتش نیز درخواست داریم با مساعدت در رفع موانع وبرداشت صد‌ها کامیون نخاله انباشته شده در این خیابان، امکان تردد شهروندان و استفاده از معابر شهری را فراهم کنند تا در این شرایط دشوار کشور، به نارضایتی عمومی افزوده نشود.

هاشمی ادامه داد: با توجه به اینکه زمین مذکور دردوره قبل مدیریت شهری توسط مسئولان محترم ارتش آزاد سازی و از حدود یکماه قبل نیز با اتمام عملیات عمرانی، بهره برداری از آن توسط شهروندان تهرانی آغاز شده بود، بسته شدن آن به دلیل عدم اجرای توافقات میان شهرداری وارتش مطابق با انتظارات مردم نیست.

برچسب ها: شورای شهر تهران
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين