تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مراسم اهدای نوبل ایرانی برگزار شد

مراسم داوری و انتخاب برندگان جایزه البرز ۱۴۰۰ با حضور هیات داوران این جایزه روز سه‌شنبه ۲۲ تیرماه برگزار شد.

کد خبر: ۱۰۰۵۵۷
۱۷:۰۷ - ۲۳ تير ۱۴۰۰

مراسم اهدای نوبل ایرانی

دیدارنیوز ـ مراسم داوری و انتخاب برندگان جایزه البرز ۱۴۰۰ با حضور هیات داوران روز سه‌شنبه، ۲۲ تیرماه انجام شد. این مراسم ادامه راه حسینعلی البرز است که در سال ۱۳۴۲ شمسی تمامی اموال خود را با تأسیس بنیاد البرز به منظور توسعه فرهنگ علم و دانش، حمایت از دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و دانش‌آموزان برتر کشور وقف کرد تا برای رفاه زندگی انسانی و ارتقای حیثیت ایران در جامعه جهانی، عزت و افتخار کسب شود.

امسال شاهد اعمال تغییراتی در جایزه البرز بودیم که این موارد شامل طراحی ساختار دبیرخانه جایزه البرز از جمله «تشکیل شورای عالی سیاستگذاری جایزه البرز با حضور دانشمندان برگزیده دوره‌های قبلی»، «تشکیل دبیرخانه هیات انتخاب با حضور چهره‌های ماندگار علمی و پژوهشی از دانشگاه‌های سراسر کشور در رشته‌های مختلف»، «تشکیل دبیرخانه اجرایی با ماموریت پشتیبانی روابط عمومی و تشریفات»، «افزایش رقم نقدی جایزه البرز» و «الگو شدن جایزه البرز در چارچوب جهانی برای دیگر جایزه‌های علمی کشور» بوده است.

سال‌ها از عمر اقدامی که حسینعلی البرز آن را بنا نهاده، می‌گذرد و در این مدت، صد‌ها نفر از دانشمندان، پژوهشگران و نخبگان علمی و فرهنگی کشور، مورد تشویق و حمایت این بنیاد قرار گرفته‌اند.

در همین رابطه حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز اعلام کرد که خیلی از بزرگانی که در کشور ما هستند، برنده جایزه البرز بوده‌اند و برای مثال می‌توان به آیت‌الله آملی لاریجانی و رضا فرجی‌دانا و... اشاره کرد که جزو دانش‌آموزانی بوده‌اند که در دهه ۵۰ حائز دریافت جایزه البرز شده بودند.

برای امسال در بخش نفرات برتر در قسمت طلاب هفت نفر، دانشجویان علوم پزشکی ۱۰ نفر، دانشجویان سایر رشته‌ها ۳۰ نفر، مخترعان ۶ نفر و ۵ نفر در بخش دانشمندان که در مجموع ۵۹ نفر می‌شوند که جایزه البرز و نوبل ایرانی را دریافت می‌کنند.

لازم به ذکر است که این جایزه هر ساله و در دو بخش نخبگان و دانش‌آموزی به تفکیک برگزار می‌شود و برندگان نهایی جایزه البرز همزمان با برگزاری همایش ملی جایزه البرز در نیمه مردادماه سال جاری اعلام می‌شوند.

برچسب ها: علم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها