"دیدارنیوز" در گفتگو با کارشناسان، بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی را مورد بررسی قرار میدهد/بخش اول
یک زمانی مردم فکر میکردند اگر بخواهند کسب درآمد بیشتری داشته باشند، حتما باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشند. در آن زمان مطالبی را که دانشگاهها آموزش میدادند با نیازهای بازار متناسب بود. اما اکنون نیاز بازار تغییر کرده، ولی ما در دانشگاه هنوز مطالب همان زمان قدیم را ارائه میدهیم. به گونهای که ۹۰ درصد انرژی در دانشگاه صرف این میشود که مطالبی آموزش دهند که تنها ۱۵ درصد، در کسب و کار به درد میخورد.
"دیدارنیوز" به انتشار تحلیل «کاوه امیدی» با موضوع «شبه خانواده در گذر تاریخ» میپردازد؛
ما برای شبه خانواده باید یک بازتوانی روانی- اجتماعی داشته باشیم، چون کودکی که از خانواده جدا میشود، ولو دارای بدترین پدر و مادر و بد سرپرستترین باشد، روزی به سوی پدر و مادر خود باز خواهد گشت. اگر ما به صورت موقت او را از خانواده جدا میکنیم باید بتوانیم او را هنوز متوسل به خانواده اش بدانیم. به عبارت دیگر او را جدا نکنیم و او را به خانواده اش متصل کنیم. درست است که او را میآوریم و آموزش میدهیم، اما باید به او بگوییم که خانواده دارد و برود خانواده اش را ببیند.
"دیدارنیوز" به انتشار تحلیل «دکتر قاسم پورحسن» در باب ضرورت فهم نظری آسیب اجتماعی و شناخت نظریههای مرتبط میپردازد؛
"الگوی شبکهای" بر دیدگاه رفتاری تأکید میکند. الگوی شبکهای یعنی اینکه همه گزارهها در مقابل هر گزارهای مقاومت میکند. ما میتوانیم در دستگاه شناختی یک الگوی هرمی و یک الگوی ساختمانی و یک الگوی شبکهای داشته باشیم. خود شبکه شبیه فرش است. مانند فرش بودن یعنی یک هسته داریم و یک اطراف هسته و یک حاشیه و مرز داریم و در نهایت آن را فرش مینامیم. در الگوی شبکهای برای هر گزاره قول به انسجام درونی را میپذیرید. یعنی اگر توانستید مفهوم آسیب را درست بیان کنید، آن زمان میتوانید بگویید که عوامل آن چگونه هستند. الگوی شبکهای تک تک گزارهها را مد نظر قرار میدهد. همه این گزارهها باید مدلل باشند و هیچ گزارهای پایه نیست.