تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

دمای ۳ استان بالای ۵۰ درجه

سازمان هواشناسی با صدور هشداری از تداوم استقرار توده هوای گرم و افزایش دمای سه استان به بیش از ۵۰ درجه سانتیگراد همچنین وزش باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و بلوچستان خبر داد.

کد خبر: ۹۹۸۲۹
۱۶:۲۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

دمای ۳ استان بالای ۵۰ درجه

دیدارنیوز ـ در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی آمده است: وقوع دمای ۵۰ درجه سانتیگراد به بالا امروز (۱۹ تیر) در خوزستان و جنوب ایلام و طی فردا و دوشنبه (۲۰ و ۲۱ تیر) در خوزستان، جنوب ایلام و بوشهرپیش‌بینی می‌شود و گرمازدگی و افزایش مصرف حامل‌های انرژی در چنین شرایطی دور از انتظار نیست.

در چنین شرایطی اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، اجتناب از تردد‌های غیر ضروری در حوالی ظهر تا اوایل غروب جهت جلوگیری از گرمازدگی، صرفه جویی در مصرف آب و برق به‌ویژه در ساعات اوج مصرف و آبیاری مزارع در اوایل صبح یا اوایل شب توصیه می‌شود.


بیشتر بخوانید: ماجرای دزدیدن و خوردن گوشت مرده در شادگان خوزستان چیست؟


سازمان هواشناسی همچنین با صدور هشدار زرد رنگ آورده است: از امروز تا دوشنبه (۱۹ تا ۲۱ تیر) وزش باد‌های ۱۲۰ روزه و به‌دنبال آن خیزش گردوخاک و کاهش دید افقی در سیستان و بلوچستان دور از انتظار نیست.

در این شرایط جوی خیزش گرد و خاک، کاهش دید، کاهش کیفیت هوا، اختلال در تردد‌های جاده‌ای، احتمال نفوذ غبار به مناطق مرکزی استان، احتمال خسارت به پوشش و سازه گلخانه‌ها، سقف‌های موقت و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد. از این رو خودداری از تردد غیر ضروری، احتیاط در تردد‌های جاده‌ای به سمت شمال استان و رعایت توصیه‌های بهداشتی توصیه می‌شود.

در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. هشدار زرد رنگ سازمان هواشناسی به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دمای هوا
ارسال نظرات