تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بازگشت بیت‌کوین و اتریوم به مسیر صعودی

سی‌ان‌بی‌سی نوشت: در یک تصمیم عجیب و بی سابقه، شبکه اجتماعی تیک تاک اعلام کرد ممنوعیت‌های جدیدی برای تبلیغات در نظر گرفته که یکی از آن‌ها ممنوعیت تبلیغ ارز‌های دیجیتالی بوده است.

کد خبر: ۹۹۸۱۹
۱۶:۰۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

بازگشت بیت‌کوین و اتریوم به مسیر صعودی

دیدارنیوز ـ صرف نظر از اینکه کاربر این شبکه اجتماعی در کدام نقطه از زمین سکونت داشته باشد، طبق تصمیم گیری جدید اجازه اظهار نظر یا تبلیغ در خصوص ارز‌های دیجیتالی را نخواهد داشت. این شبکه اجتماعی از شبکه‌های محبوب برخی کاربران به ویژه دوج کوین بود.

اظهارات سناتور بانفوذ آمریکایی در نقد ارز‌های دیجیتالی باعث وحشت معامله گران از اتخاذ رویکرد سختگیرانه‌تر در آمریکا نسبت به رمزارز‌ها شده است. الیزابت وارن- از سناتور‌های ارشد دموکرات- در نامه خود به گری گنسلر- رییس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا- با انتقاد از عدم وجود قانون گذاری در این حوزه گفته است نوسانات بسیار بالا در بازار رمزارز‌ها در نهایت ثبات همه بازار‌های مالی را به خطر میاندازد و باید فکری به حال آن کرد.

بعد از محدودیت‌های شدید بانک مرکزی و دولت چین علیه فعالیت‌های مرتبط با رمزارزها، اکنون استخراج کنندگان به دنبال یافتن مقاصد جدید هستند. قزاقستان، کانادا و آمریکا به اصلی‌ترین مقاصد جذب ماینر‌ها تبدیل شده اند و انتظار می‌رود با از سرگیری فعالیت آن ها، به تدریج شاهد بهبود ضریب سختی استخراج بیتکوین باشیم. برخی از تحلیلگران توانایی بیتکوین برای شکستن سقف ۴۰ هزار دلاری در کوتاه مدت را بعید می‌دانند.

مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی در حال حاضر ۱۴۰۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۲.۵ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۰ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.

به‌روزرسانی قیمت ارز‌های دیجیتال (تا ساعت ۱۳ ظهر به وقت شرقی)؛ این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت کوین

قیمت: ۳۳ هزار و ۷۲۶.۱۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۶۳ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۵۶ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۲۱۱۸.۹۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۱۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴.۵۴ درصد کاهش

۳- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد کاهش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۳۱۳.۹۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۶۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۵۱ درصد افزایش

۵- کاردانو

قیمت: ۱.۳۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۹۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۲۸ درصد کاهش

۶- ریپل

قیمت: ۰.۶۲۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۰۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۵۴ درصد کاهش

۷- دوج کوین

قیمت: ۰.۲۱۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۷۳ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۲.۹۱ درصد کاهش

۸ - یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد کاهش

۹- پولکا دوت

قیمت: ۱۵.۳۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۴۴ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۶۱ درصد کاهش

۱۰- یونی سواپ

قیمت: ۲۰.۵۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۴۶ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۸.۳۸ درصد افزایش

برچسب ها: ارز دیجیتال
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر