تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

حضور ۱۰ حزب در انتخابات سراسری ترکیه

۱۰ حزب از جمله حزب حاکم و مخالفان در انتخابات ترکیه شرکت خواهند کرد. هم اکنون ائتلاف‌ها شکل گرفته و کارزار انتخاباتی آغاز شده است. رقابت اصلی بین اردوغان، از حزب حاکم و محرم اینجه از بزرگترین حزب مخالف خواهد بود.

کد خبر: ۹۹۳
۱۲:۴۷ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نقل از دویچه وله، حزب مردم جمهوری خواه ترکیه روز جمعه "محرم اینجه" را به‌ عنوان نامزد خود برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور معرفی کرد. این حزب با احزاب "خوب"، "سعادت" و "دموکرات" برای انتخابات پارلمانی ائتلاف کرده است.

حزب عدالت و توسعه، حزب حاکم، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور فعلی را نامزد ریاست جمهوری معرفی کرده است. اردوغان در انتخابات با احزاب حرکت ملی و حزب اتحاد بزرگ ائتلاف کرده است.

کمیسیون برگزاری انتخابات در ترکیه ۱۰ حزب شرکت‌کننده در انتخابات پارلمان و ریاست‌جمهوری این کشور را معرفی کرد.

احزابی که در انتخابات سراسری ترکیه شرکت دارند، عبارتند از: حزب عدالت و توسعه (AKP) حزب حاکم، حزب مردم جمهوری خواه (CHP) مهم‌ترین حزب اپوزیسیون، حزب حرکت ملی (MHP)، حزب خوب، جداشده از حزب حرکت ملی (İYİ)، حزب دموکراتیک خلق‌ها (HDP)، حزب سعادت (SAADET)، حزب وطن (VATAN)، حزب اتحاد بزرگ (BBP) حزب دموکرات (DP) و حزب ترکیه مستقل (BTP).

مرال آکشنر، رئیس حزب خوب، دوغو پرینچک رئیس حزب وطن و تمل کارا ملااوغلو، رئیس حزب سعادت و دمیرتاش از حزب دموکراتیک خلق‌ آمادگی خود را برای ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرده‌اند.

انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه روز ۲۴ ژوئن به طور همزمان برگزار خواهد شد.

تفاوتی که انتخابات پارلمانی ترکیه این بار با دوره‌های پیشین دارد این است که گروه‌های سیاسی و احزاب می‌توانند ائتلاف تشکیل دهند. اگر این ائتلاف‌ها ۱۰ درصد از آرا را به دست بیاورند می‌توانند به پارلمان راه یابند. در گذشته برای ورود به پارلمان هر یک از احزاب باید جداگانه ۱۰ درصد رای می‌آوردند.

در انتخابات ریاست جمهوری، نامزدی که موفق به کسب حداقل ۵۰ درصد به اضافه یک رأی از آرا شود، به عنوان رئیس جمهوری ترکیه انتخاب خواهد شد. در غیر این صورت دو نامزدی که بیشترین رای را آورده‌اند، به دور دوم انتخابات راه خواهند یافت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی