تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

انتقاد مدیرعامل خانه موسیقی از پخش مداحی‌های گوش‌خراش در صداوسیما

مدیرعامل خانه موسیقی بیان کرد که موسیقی سوگواری هویت خود را از دست داده و دیگر به آن توجهی نمی‌شود. رسانه ملی نیز جای این موسیقی با اصالت را با مداحی‌های بی کیفیت و گوش‌خراش پر کرده است.

کد خبر: ۹۹۲۶
۱۹:۲۳ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - نشست ماهیانه خانه موسیقی با رویکرد موسیقی مذهبی و اجرای تعزیه، با حضور جمعی از پیشکسوتان عرصه موسیقی و حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی امروز ـ ۲۵ شهریور ماه ـ برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حمیدرضا نوربخش ضمن بیان تسلیت برای فرا رسیدن ماه محرم، درباره‌ی وضعیت موسیقی سوگواری و مداحی‌ها، گفت: امیدوارم هیچگاه در ایام محرم برنامه‌های موسیقی تعطیل نشود؛ چرا که موسیقی کشور ما بسیار گسترده است؛ به طوری که در حوزه عزا و سوگواری نیز موسیقی داریم و می‌توانیم در این ماه به اجرای موسیقی بپردازیم.

او افزود: وضعیت موسیقی سوگ و مداحی ما نگران‌کننده است؛ چراکه بسیاری از مداحان با صداهای گوش‌خراش و اشعار و ترانه‌های نامرتبط، این موسیقی با اصالت کشور را به ابتذال کشیده‌اند و با کمال تأسف رسانه ملی این برنامه‌های بی‌کیفیت را پوشش می‌دهد.

نوربخش ادامه داد: موسیقی مذهبی یکی از راه‌های حفظ موسیقی ما بوده است. در گذشته روضه‌خوانان و مداحان صدای خوبی داشتند و برای این کار آموزش می‌دیدند.

او معتقد است که امروزه موسیقی سوگ هویت خود را از دست داده و مردم دیگر نمی‌توانند به موسیقی خوب گوش کنند. زمانی که موسیقی سوگ و مداحی ما دچار مشکلاتی می‌شود، مردم از محافل دینی و همچنین معنویت دور خواهند شد.

وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه رسانه ملی باید از افراد لایق و بااستعداد در زمینه مداحی و روضه‌خوانی حمایت کند، تصریح کرد: صداوسیما نباید برای جذب مخاطب سراغ شومن‌ها برود؛ چراکه این امر از محتوای مجالس سوگواری دور است.

در ادامه این نشست، «مهدخت مخبر» یک شعر در قالب چهارپاره و یک رباعی از اشعار خود برای حاضران خواند.

در پایان این مراسم گروه تعزیه «راویان عشق» به اجرای نمایش درباره شهادت امام حسین (ع) و حضرت علی اصغر (ع) پرداختند.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی