تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

وزیر کشور: تعدادی از استانداران جابجا می‌شوند

وزیر کشور گفت: تعدادی از استانداران با ابلاغ قانون منع بکارگیری بازنشستگان، جابجا می‌شوند.

کد خبر: ۹۹۲۳
۱۹:۱۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور امروز (یکشنبه ۲۵ شهریورماه) در حاشیه همایش استانداران سراسر کشور با بیان اینکه در این جلسه سه موضوع مهم مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: وضعیت اشتغال و تاکیدی که  رئیس جمهور به این موضوع داشتند با حضور سرپرست وزارت کار مورد بررسی قرار گرفت. همچنین گزارشی از استانداران سراسر کشور در این باره گرفته شد و سرپرست وزارت کار نیز توضیحات و برنامه خود را در این خصوص ارائه کردند.

وی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن ایام بازگشایی مدارس افزود: با شروع آغاز تحصیلی در اول مهرماه باید هماهنگی و آمادگی در کل کشور انجام بگیرد تا بتوانیم با آمادگی کامل مدارس را بازگشایی کنیم و پذیرایی دانش آموزان باشیم که در این رابطه نیز وزیر آموزش و پرورش در این جلسه حضور پیدا کردند و توضیحات و برنامه‌های خود با استانداران در میان گذاشتند.

وزیر کشور سومین موضوع مورد بررسی در همایش استانداران سراسر کشور را موضوع اقتصادی عنوان کرد و گفت: نحوه تامین اقلام مورد نیاز مردم، نحوه تامین کالاهای اساسی و بررسی وضعیت واحدهای تولیدی و نحوه تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی و مشکلات پیش روی آنها از دیگر مسائلی بود که در جلسه استانداران سراسر کشور با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت مورد بررسی قرار گرفت که وزیر صنعت معدن و تجارت  در این جلسه سخنان استانداران را شنیدند و راهنمایی های لازم را انجام دادند.

رحمانی فضلی یادآور شد: ان‌شاءالله این جلسات که نتیجه اش در اقصی نقاط کشور خواهد بود با مدیریت استانداران محقق شود تا منجر به بهبود معیشت، تولید، کیفیت خدمات و افزایش هماهنگی با وزارتخانه‌ها گردد و بتوانیم به نحو احسن برنامه‌های موجود را در استانها به نتیجه برسانیم.

وی با بیان اینکه در همایش استانداران نیز گزارشی در خصوص مسائل امنیتی به استانداران ارائه شد تصریح کرد: با توجه به مسائل مرزی که وجود دارد در این جلسه جمع بندی و نکات مورد توجه که باید مورد نظر بوده به استانداران ارائه شد.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که استاندار کرمان چه زمانی معرفی خواهد شد گفت: ما منتظر بودیم قانون جدید منع بکارگیری بازنشستگان به ما ابلاغ شود. اکنون تعدادی از استانداران هستند که باید جابه‌جا شوند که در این جا به جایی جایگزینی استانداران بسیار مهم است.

رحمانی فضلی تاکید کرد: استان کرمان هم اکنون سرپرست دارد و طبق قانون می‌تواند از ۳ الی ۴ ماه کارها را انجام دهد سرپرست فعلی استانداری کرمان از معاونان این استانداری بوده و کارها را به خوبی پیش می‌برد و هیچ خللی در آنجا نیست انشالله در مدار این جابه‌جایی‌ها استاندار کرمان هم تعیین خواهد شد.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر