تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

مشکل مسکن خبرنگاران حل خواهد شد

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: با روی کار آمدن دولت جدید از هر نظر شرایط برای رسیدگی به مشکلات خبرنگاران فراهم می‌شود و باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنیم.

کد خبر: ۹۹۱۰۹
۱۳:۰۹ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

مسکن خبرنگاران حل خواهد شد

دیدارنیوز ـ عباس مقتدایی، در جلسه بررسی مشکلات خبرنگاران که در خانه مطبوعات استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: برای مسائل خبرنگاران پیگیری‌های خوبی را در بحث بودجه داشتیم که البته رای دو سوم لازم را نیاورد. شما مدیران رسانه‌ها جلسات کارگاهی را تشکیل دهید تا در این کارگاه‌ها مسائل و دغدغه‌های خبرنگاران مطرح شود.

مقتدایی تصریح کرد: مسائل خبرنگاران سهل الوصول است و درباره دادن زمین به خبرنگاران پیگیری‌هایی انجام شده است. یک نماینده مجلس باید به مسائل ۱۰۲ صنف مختلف رسیدگی کند. مدیران خانه مطبوعات بدانند که نمایندگان مجلس پشت آنان خواهند بود و آمادگی گذاشتن جلسه هفتگی برای حل مشکلات خبرنگاران را داریم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: از این بازه زمانی سه ماهه می‌توانیم استفاده کنیم و از مدیران فعلی استان قول همکاری برای حل مشکلات خبرنگاران‌را بگیریم تا مدیران بعدی در عمل انجام شده قرار بگیرند.

وی افزود: برای بحث بیمه خبرنگاران این قشر را به چند طبقه و بخش تقسیم کنیم و مشکلات هر بخش را جدا بررسی می‌کنیم. در بحث امنیت شغلی باید در دراز مدت با دولت بعدی همفکری کنیم و در کوتاه مدت در این باره نمی‌توان کاری انجام داد. اگر زودتر بفهمیم وزیر فرهنگ چه کسی خواهد شد می‌توانیم این دغدغه‌ها را مطرح کنیم.

مقتدایی گفت: مطالبات خود را به شکل منطقی مطرح کنید. هم اکنون بیش از هر زمان دیگری فرصت برای رسیدگی به مطالبات اهالی رسانه با تغییر دولت به وجود آمده است. در فضای تفاهمی می‌توان این موارد را رسیدگی کرد. مسئولان مربوطه پذیرفته اند که مشکل مسکن خبرنگاران را حل کنند و قول داده اند در صورت دادن زمین، وام ساخت مسکن را نیز پرداخت کنند.

در این جلسه تعدادی از مدیران رسانه‌های استان و خانه مطبوعات بر لزوم پویا و به روز کردن قانون مطبوعات، دادن طرح به مجلس برای اصلاح ماهوی قانون مطبوعات، از جنس رسانه بودن وزیر ارشاد، داشتن نظام صنفی موثر برای اصحاب رسانه، احیای نظام صنفی مطبوعات، حل مشکل مسکن خبرنگاران و داشتن ثبات شغلی این قشر تاکید کردند.

برچسب ها: مسکن خبرنگاران
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان