تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

تایید ۲ اشتباه واضح؛ داور بازی پرسپولیس - گل گهر محروم شد!

اشکان خورشیدی داور دیدار جنجالی پرسپولیس و گل گهر سیرجان بی سروصدا از سوی کمیته داوران محروم شد.

کد خبر: ۹۹۰۵۲
۱۰:۳۲ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

تایید ۲ اشتباه واضح؛ داور بازی پرسپولیس - گل گهر محروم شد!

دیدارنیوز - در حالی که قرار بود روز یکشنبه ۱۳ تیرماه اشکان خورشیدی دیدار حساس دو تیم قشقایی شیراز و بادران تهران را قضاوت کند، ناگهان محمد حسین ترابیان جانشین او شد.

از آنجایی که بادران تهران مدعی صعود بود و قشقایی شیراز هم برای سقوط نکردن در شهر خودش شیراز می جنگید، این بازی از حساسیت ویژه ای در لیگ دسته اول برخوردار بود.

برهمین اساس اشکان خورشیدی داور سرشناس ساروی برای قضاوت این دیدار انتخاب شد اما اشتباهات او در دیدار با گل گهر سیرجان، باعث محرومیت خورشیدی شد!

شنیدیم کمیته داوران فدراسیون فوتبال به دلیل دو اشتباه واضح در دیدار پرسپولیس و گل گهر سیرجان که با برتری ۳ بریک شاگردان یحیی گل محمدی همراه شد، اشکان خورشیدی را محروم کرده است.

اخبار تکمیلی حکایت ازآن دارد که از نظر کمیته داوران، اشتباه اول در دقیقه ۶۰ بازی پرسپولیس و گل گهر سیرجان رُخ داد. در این دقیقه، بررسی ها نشان داده که روی بازیکن گل‌گهر صددرصد پنالتی شده است اما داور این صحنه را پنالتی تشخیص نداد، آن هم در شرایطی که به صحنه نزدیک بود. نکته دیگر اینکه دلیل مشورت داور با داور چهارم چه چیزی بود که به سمت او رفت، چرا که در نهایت پنالتی نگرفت. بازیکن گل‌گهر بیرون از محوطه جریمه روی زمین افتاد، اما خطا داخل محوطه جریمه رخ داد. این صحنه یکی از تصمیمات اشتباه اشکان خورشیدی از نگاه کمیته داوران بود.

گویا اشتباه دوم از دید کمیته داوران هم عدم اخراج سرمربی پرسپولیس بوده است. در صحنه‌ای که داور برای گل‌گهر پنالتی نگرفت، گل‌محمدی به دلیل اعتراض کارت زرد گرفت. سرمربی پرسپولیس در ادامه رفتارهای عصبی از خودش نشان داد و خیلی تند و پرخاشگرانه به سمت داوران رفت و افشین پیروانی و کریم باقری جلوی او را گرفتند. در این صحنه از نظر کمیته داوران، گل‌محمدی باید اخراج می‌شد ولی داور تصمیم به اخراج سرمربی پرسپولیس نگرفت.

البته بر اساس قانون هرگز خبر محرومیت یک داور منتشر نمی شود اما با گرفتن قضاوت بازی حساس لیگ دسته اول بین دو تیم قشقایی شیراز و بادران تهران مشخص شد اشکان خورشیدی محروم شده است.

گفتنی است دیدار حساس دو تیم دسته اولی قشقایی و بادران تهران در نهایت با برتری یک برصفر تیم شیرازی به پایان رسید.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر