تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

این افراد وام ۱۰۰ میلیونی می‌گیرند + جزییات بازپرداخت

مدیر کل مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: تسهیلات مسکن روستایی ۱۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۵ درصد و با بازپرداخت ۲۰ ساله در نظر گرفته شده است.

کد خبر: ۹۹۰۳۳
۰۹:۲۶ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

حمیدرضا سهرابی مشمولان وام ۱۰۰ میلیونی

دیدارنیوز ـ حمیدرضا سهرابی در خصوص آغاز پرداخت تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی گفت: سالانه ۲۰۰ هزار مسکن روستایی تسهیلات دریافت می‌کنند؛ سال گذشته این تسهیلات ۵۰ میلیون تومان بوده است که بعد از روبرو شدن با تورم بالا با مساعدت هیئت دولت و سازمان برنامه و بودجه این تسهیلات با تصویب شورای پول و اعتبار به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.

مدیر کل مسکن روستایی بنیاد مسکن در ادامه گفت: بانک مرکزی ۸ بانک عامل را برای ارائه تسهیلات مسکن روستایی معرفی کرده است و سازمان برنامه و بودجه نیز تضمین نامه تسهیلات را ارائه کرده است.

وی گفت: در حال حاضر ۳ بانک صادرات، تجارت و کشاورزی ارائه وام ۱۰۰ میلیونی مسکن روستایی را به بانک‌های استانی خود ابلاغ کردند و پیش بینی می‌شود نهایتاً تا آخر هفته پرداخت‌ها آغاز شود.

سهرابی با بیان این که پرونده‌ها در خصوص پرداخت تسهیلات مسکن روستایی تشکیل شده است گفت: افرادی که شامل دریافت این تسهیلات می‌شوند دو دسته اند؛ این تسهیلات به متقاضیان روستایی و متقاضیان در شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر پرداخت می‌شود.

مدیر کل مسکن روستایی بنیاد مسکن افزود: متقاضیان دریافت تسهیلات که در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر هستند نیز شامل دو دسته می‌شوند؛ افرادی که واحد فرسوده دارند و می‌خواهند نوسازی کنند و افرادی که دارای زمین با کاربری مسکونی در بافت هستند که هر دو دسته باید پروانه ساخت دریافت کنند.

وی افزود: بر اساس ضوابط و مقررات ملی ساختمان با نظارت بنیاد مسکن طی چند مرحله با پیشرفت فیزیکی دریافت تسهیلات برای این افراد آزاد می‌شود.

سهرابی در خصوص جزئیات بازپرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: این تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۵ درصد و با بازپرداخت ۲۰ ساله در نظر گرفته شده است.

حمیدرضا سهرابی در ادامه تصریح کرد: اقساط این تسهیلات نیز ماهانه ۷۰۰ هزار تومان خواهد بود.

برچسب ها: وام مسکن
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر