تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جنگل از پنجشنبه می‌سوزد و از ستاد بحران خبری نیست

آتش سوزی که شامگاه پنجشنبه از ارتفاعات سیدان در شمال استان فارس آغاز شده بود، از دو روز قبل دامن جنگل‌های تورانی در شهرستان ارسنجان را گرفته و اگرچه تا حدودی پیشروی آن مهار شده است، اما با وزش باد، مجددا شعله ور می‌شود.

کد خبر: ۹۸۹۱۶
۱۲:۵۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۰

بزرگ‌ترین جنگل تورانی ایران در محاصره آتش

دیدارنیوز ـ حسین یارمحمودی از فعالان زیست محیطی استان فارس گفت: متاسفانه علیرغم تلاش‌های مردم، به دلیل وسعت مناطق آتش گرفته و کمبود امکانات، موفق به مهار آتش ارتفاعات ارسنجان نشده‌ایم.

یارمحمودی با بیان اینکه فعالان زیست محیطی به شدت از مسئولان دلخور هستند، گفت: با وجود گذشته چند روز از وقوع حریق در این منطقه بسیار با اهمیت به لحاظ زیست محیطی، هنوز ستاد بحران تشکیل نشده است.

این فعال زیست محیطی گفت: آتش از شامگاه پنجشنبه و در ارتفاعات سیدان آغاز شده و به سمت کوه سیاه و دامنه زاگرس در شهرستان ارسنجان، پیشروی کرده است.

او با اشاره به اینکه نیرو‌های مردمی از شهرستان‌های مختلف به همراه شماری از محیط بانان و نیرو‌های منابع طبیعی در منطقه مشغول خاموش کردن آتش هستند، گفت: جنگل ارسنجان، کلکسیونی بی نظیر از گیاهان مختلف است.

یارمحمودی با یادآوری اینکه جنگل ارسنجان، بزرگترین جنگل تورانی منطقه زاگرس به شمار می‌رود، گفت: گونه‌های گیاهی موجود در این منطقه، با این تراکم و وسعت، کم نظیر است.

این فعال زیست محیطی گفت: اکنون حریق در منطقه جنگلی دامنه کوه سیاه وجود دارد و اگرچه تا حدودی جلوی پیشروی آن را گرفته‌ایم، اما با وزش باد، آتش پیشروی می‌کند.

یارمحمودی در خصوص اعزام بالگرد نیز گفت: روز گذشته یک بالگرد برای کمک به تامین تجهیزات و اعزام نیرو به منطقه آمد که به نظرم کارآیی لازم را نداشت و الاغ‌ها و چهارپایانی که توسط مردم به محل آورده شده است، کارآیی بیشتری دارند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آتش سوزی جنگل
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها