تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

آخرین آمار جهانی کرونا چهارشنبه ۹ تیر۱۴۰۰

شمار مبتلایان به بیماری کرونا در جهان تاکنون به ۱۸۲ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۸۷۷ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۹۵۳ هزار و ۸۹۳ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

کد خبر: ۹۸۳۸۲
۱۲:۰۸ - ۰۹ تير ۱۴۰۰

 آمار جهانی کرونا  ۹ تیر ۱۴۰۰

دیدارنیوز ـ همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۶۷ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۶۱۹ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۴.۵ میلیون مبتلا و بیش از ۶۱۹ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۰.۳ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۸.۵ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده، کشور‌های برزیل با بیش از ۵۱۶ هزار و هند با بیش از ۳۹۸ هزار جانباخته بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

پس از آن‌ها نیز کشور‌های مکزیک و پرو بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را در دنیا ثبت کرده‌اند. تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در مکزیک تاکنون بیش از ۲۳۲ هزار و در پرو نیز بیش از ۱۹۲ هزار نفر اعلام شده است.

همچنین روسیه با گذشتن از آمار ۱۳۴ هزار قربانی تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشور‌های اروپایی داشته است. پس از آن نیز انگلیس با آمار بیش از ۱۲۸ هزار قربانی در جایگاه دوم تلفات کرونا در اروپا قرار گرفت.

به علاوه کشور‌های ایتالیا بیش از ۱۲۷ هزار، فرانسه بیش از ۱۱۱ هزار و کلمبیا نیز بیش از ۱۰۵ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

همچنین آرژانتین با بیش از ۹۳ هزار، آلمان با بیش از ۹۱ هزار، ایران با بیش از ۸۴ هزار، اسپانیا با بیش از ۸۰ هزار، لهستان با بیش از ۷۵ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۶۰ هزار، اندونزی با بیش از ۵۸ هزار، اوکراین با بیش از ۵۲ هزار، ترکیه نیز با بیش از ۴۹ هزار جانباخته دیگر کشور‌هایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۴ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۴۹۳ مبتلا، ۶۱۹ هزار و ۹۸۰ قربانی

۲. هند: ۳۰ میلیون و ۳۶۲ هزار و ۸۴۸ مبتلا، ۳۹۸ هزار و ۴۸۴ قربانی

۳. برزیل: ۱۸ میلیون و ۵۱۳ هزار و ۳۰۵ مبتلا، ۵۱۶ هزار و ۱۱۹ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۷۷۲ هزار و ۸۴۴ مبتلا، ۱۱۱ هزار و ۵۷ قربانی

۵. روسیه: پنج میلیون و ۴۹۳ هزار و ۵۵۷ مبتلا، ۱۳۴ هزار و ۵۴۵ قربانی

۶. ترکیه: پنج میلیون و ۴۲۰ هزار و ۱۵۶ مبتلا، ۴۹ هزار و ۶۸۷ قربانی

۷. انگلیس: چهار میلیون و ۷۵۵ هزار و ۳۰۱ مبتلا، ۱۲۸ هزار و ۱۲۶ قربانی

۸. آرژانتین: چهار میلیون و ۴۴۷ هزار و ۷۰۱ مبتلا، ۹۳ هزار و ۶۶۸ قربانی

۹. ایتالیا: چهار میلیون و ۲۵۹ هزار و ۱۳۳ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۵۴۲ قربانی

۱۰. کلمبیا: چهار میلیون و ۲۱۳ هزار و ۷۴ مبتلا، ۱۰۵ هزار و ۹۳۴ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر در ۲۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون عبور کرده است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشور‌های فرانسه، روسیه، ترکیه، انگلیس، آرژانتین، ایتالیا، کلمبیا، اسپانیا، آلمان، ایران، لهستان، مکزیک، اوکراین، اندونزی، پرو، آفریقای جنوبی، هلند، جمهوری چک، شیلی، کانادا، فیلیپین، عراق، سوئد، بلژیک و رومانی نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور