تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

ابتکار: قوه قضاییه نظر خود را درباره لایحه «منع خشونت علیه زنان» اعلام کند

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص لایحه منع خشونت علیه زنان گفت: به طور مجدد از قوه قضاییه خواستیم تا در اعلام نظر نهایی‌شان تسریع کنند و امید است که این لایحه به مجلس برود.

کد خبر: ۹۷۸۰
۱۲:۳۷ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - معصومه ابتکار ۲۴ شهریورماه در بازدید از اورژانس اجتماعی شهرکرد، اظهار کرد:  اورژانس اجتماعی در سطح کشور در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت ایجاد شده و دارای بیش از ۴۰۰ مرکز در کشور و شش مرکز در چهارمحال و بختیاری است.

وی افزود: نکته مهم این است که باید در زمینه اورژانس اجتماعی اطلاع‌رسانی شود تا مردم بدانند که خدماتی به عنوان اورژانس اجتماعی وجود دارد و هرکجا همسرآزاری، کودک آزاری یا مسائلی همچون خودکشی صورت گرفت به آن مراجعه کنند.

ابتکار ادامه داد: افرادی که در جریان این وقایع قرار می‌گیرند مسئولیت دارند آن را به اورژانس اجتماعی اطلاع دهند که اگر این اقدام را انجام ندهند ممکن است به نوعی شریک جرم تلقی شوند.

وی تصریح کرد: اورژانس اجتماعی ۱۲۳ نوعی مداخله موثر در پیشگیری از این وقایع است.

معاون رییس جمهور در خصوص اقدامات دولت در این زمینه، تاکید کرد: به طور خاص در برنامه‌ها حمایت از اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در سراسر کشور وجود دارد و برنامه‌ها و حمایت‌های خاصی با همکاری سازمان بهزیستی در سال گذشته داشتیم و امسال نیز خواهیم داشت.

وی گفت: در آسیب‌های اجتماعی نیز دولت برنامه‌های کلان دارد و در موضوعاتی همچون اعتیاد و سایر موضوعاتی که در کشور وجود دارد فعالیت‌هایی به ویژه در بحث اشتغال در حال انجام است.

ابتکار اضافه کرد: مهم‌ترین مسئله جدی در بحث خانواده و زنان مسئله اشتغال پایدار و نیاز به‌کار دختران جوان است که تلاش‌هایی در حال انجام است.

وی افزود: در مسائل حقوقی خشونت و ابعاد مختلف که یکی از مهم‌ترین آنان مسائل اشتغال است برای خانواده و زنان اقداماتی در حال انجام است.

ابتکار در خصوص لایحه منع خشونت علیه زنان گفت: به طور مجدد از قوه قضاییه خواستیم تا در اعلام نظر نهاییشان تسریع کنند و امید است که این لایحه به مجلس برود.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر