تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

جدیدترین آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در جهان

شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۸۱ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۴۲۹ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۹۲۵ هزار و ۳۲۰ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

کد خبر: ۹۷۶۷۰
۱۱:۳۶ - ۰۵ تير ۱۴۰۰

آمار جهانی کرونا

دیدارنیوز ـ همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۶۵ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۵۵۷ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۴.۴ میلیون مبتلا و بیش از ۶۱۹ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۰.۱ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۸.۳ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده، کشور‌های برزیل با بیش از ۵۱۱ هزار و هند با بیش از ۳۹۴ هزار جانباخته بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

پس از آن‌ها نیز کشور‌های مکزیک و پرو بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را در دنیا ثبت کرده‌اند. تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در مکزیک تاکنون بیش از ۲۳۲ هزار و در پرو نیز بیش از ۱۹۱ هزار نفر اعلام شده است.

همچنین روسیه با گذشتن از آمار ۱۳۲ هزار قربانی تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشور‌های اروپایی داشته است. پس از آن نیز انگلیس با آمار بیش از ۱۲۸ هزار قربانی در جایگاه دوم تلفات کرونا در اروپا قرار گرفت.

به علاوه کشور‌های ایتالیا بیش از ۱۲۷ هزار، فرانسه بیش از ۱۱۰ هزار و کلمبیا نیز بیش از ۱۰۳ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

همچنین آرژانتین و آلمان با بیش از ۹۱ هزار، ایران با بیش از ۸۳ هزار، اسپانیا با بیش از ۸۰ هزار، لهستان با بیش از ۷۴ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۹ هزار، اندونزی با بیش از ۵۶ هزار، اوکراین با بیش از ۵۲ هزار، ترکیه نیز با بیش از ۴۹ هزار جانباخته دیگر کشور‌هایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۴ میلیون و ۴۸۲ هزار و ۶۷۲ مبتلا، ۶۱۹ هزار و ۱۵۲ قربانی

۲. هند: ۳۰ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۱۴۳ مبتلا، ۳۹۴ هزار و ۵۲۴ قربانی

۳. برزیل: ۱۸ میلیون و ۳۲۲ هزار و ۷۶۰ مبتلا، ۵۱۱ هزار و ۲۷۲ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۷۶۶ هزار و ۳۱۵ مبتلا، ۱۱۰ هزار و ۹۳۹ قربانی

۵. روسیه: پنج میلیون و ۴۰۹ هزار و ۸۸ مبتلا، ۱۳۲ هزار و ۶۴ قربانی

۶.. ترکیه: پنج میلیون و ۳۹۸ هزار و ۸۷۸ مبتلا، ۴۹ هزار و ۴۷۳ قربانی

۷. انگلیس: چهار میلیون و ۶۹۹ هزار و ۸۶۸ مبتلا، ۱۲۸ هزار و ۶۶ قربانی

۸. آرژانتین: چهار میلیون و ۳۷۴ هزار و ۵۸۷ مبتلا، ۹۱ هزار و ۹۷۹ قربانی

۹. ایتالیا: چهار میلیون و ۲۵۶ هزار و ۴۵۱ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۴۱۸ قربانی

۱۰. کلمبیا: چهار میلیون و ۹۲ هزار و ۷۴۶ مبتلا، ۱۰۳ هزار و ۳۲۱ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر در ۲۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون عبور کرده است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشور‌های فرانسه، روسیه، ترکیه، انگلیس، آرژانتین، ایتالیا، کلمبیا، اسپانیا، آلمان، ایران، لهستان، مکزیک، اوکراین، اندونزی، پرو، آفریقای جنوبی، هلند، جمهوری چک، شیلی، کانادا، فیلیپین، عراق، سوئد، بلژیک و رومانی نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آمار کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی