تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

صدور کارت بانکی بریل برای نابینایان

رئیس دبیرخانه ستاد پیگیری و هماهنگی مناسب‌سازی کشور از صدور کارت بانکی بریل برای نابینایان خبر داد و گفت: از این پس نابینایان قادر خواهند بود اطلاعاتی مانند نام، نام خانوادگی و تاریخ انقضا را روی کارت‌های خود با خط بریل بخوانند.

کد خبر: ۹۵۶۴۹
۰۹:۳۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

کارت بانکی بریل برای نابینایان

دیدارنیوز ـ ابراهیم کاظمی مومن‌سرائی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: اقدامات بهینه‌سازی خدمات بانکی از سال گذشته آغاز شده و سال گذشته مکاتبات زیادی با بانک مرکزی داشتیم و در دو موضوع مناسب‌سازی فضای فیزیکی بانک‌ها و همچنین مناسب‌سازی ارائه خدمات به نابینایان ورود کردیم و بانک مرکزی از این مساله خیلی استقبال کرد.

وی اضافه کرد: با مکاتبات انجام شده با مدیران عامل بانک‌ها موافقت شد تا خدمات برای نابینایان بهینه شود. اکنون دستورات لازم ابلاغ شده و مقرر شد تا در هشت بانک، باجه‌ای برای ارائه خدمت به معلولان، جانبازان و نابینایان بدون نوبت اختصاص یابد.

مومن سرائی اظهار داشت: صدور کارت بانکی به صورت برجسته با درخواست فرد نابینا انجام می‌شود و به بانک‌ها اعلام شده که اگر این درخواست در همه شعب به صورت آنی ممکن نباشد، خود بانک‌ها درخواست را به بانک مرکزی بفرستند.

امکان بهره‌مندی نابینایان از چک بدون داشتن فرد امین

رئیس دبیرخانه ستاد پیگیری و هماهنگی مناسب‌سازی کشور از خدمت دیگری برای نابینایان در بانک‌های کشور خبر داد و گفت: مقرر شده تا امکان اخذ تعهدنامه برای نابینایان داوطلب برای استفاده از چک بدون داشتن فرد امین، ایجاد شود.

مومن‌سرائی افزود: هرچند این موضوعات به بانک‌ها ابلاغ شده، اما باز هم کوتاه نیامدیم و مکاتبه‌ای با همه بانک‌ها انجام دادیم و فرمتی در زمینه میزان مناسب‌سازی ارسال کردیم تا به ما پاسخ دهند و براساس این فرمت‌ها، وضعیت مناسب‌سازی آن‌ها را بررسی و چند بار پیگیری کردیم و اکنون نیز در حال جمع‌بندی پاسخ بیش از ۲۰ بانک هستیم که به زودی گزارش آن اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: اقداماتی در زمینه مناسب‌سازی محتوای اینترنت‌بانک‌ها و وب‌سایت‌های بانکی برای ارائه خدمات الکترونیک انجام و مقرر شده است تا امکان گویاسازی در نرم‌افزار‌های موبایلی موجود در دستورکار بانک‌ها قرار گیرد.

حدود ۲۰۰ هزار نفر از افراد دارای نابینایی و کم‌بینایی تحت پوشش بهزیستی قرار دارند که ۱۳ درصد کل افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی را تشکیل می‌دهد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان