تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

تقویت کسب‌وکار‌ها با ثبت جهانی شهر‌ها و روستا‌های صنایع‌دستی

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی با اشاره به جذب تور‌های گردشگری هنری در شهر‌ها و روستا‌های جهانی صنایع‌دستی، گفت: این رویداد به تقویت کسب‌وکار‌ها در این مناطق کمک کرده و اکنون مردان و زنان در کنار هم به تولید محصولات صنایع‌دستی می‌پردازند.

کد خبر: ۹۵۶۰۹
۱۶:۱۳ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

ای صنایع‌دستی و افزایش کسب و کار روستاها

دیدارنیوز ـ به‌گزارش میراث‌آریا، نمایشگاه آثار شهر‌ها و روستا‌های جهانی صنایع‌دستی، به مناسبت فرا رسیدن ۲۰ خرداد روز جهانی صنایع‌دستی و آغاز هفته میراث فرهنگی با حضور پویا محمودیان معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افتتاح شد.

این نمایشگاه که در محل ساختمان مرکزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از امروز شنبه (۲۲ خرداد) آغاز به کار کرد به مدت یک هفته ادامه دارد. در این نمایشگاه آثار شهر‌ها و روستا‌های جهانی صنایع‌دستی به‌منظور آشنایی هرچه بیشتر علاقه‌مندان، به صورت نمادین به نمایش درآمده است.

پویا محمودیان در حاشیه افتتاح این نمایشگاه گفت: ثبت ملی و جهانی شهر‌ها و روستا‌های صنایع‌دستی، باعث می‌شود تا این شهر‌ها و روستا‌ها بهتر دیده شوند و ظرفیت‌های آن‌ها می‌تواند به شکل بهتری معرفی شود.

معاون صنایع‌دستی کشور افزود: شهر‌ها و روستا‌های جهانی صنایع‌دستی می‌توانند مقصد گردشگران شوند و هم چنین این شهر‌ها می‌توانند به مکانی برای میزبانی از علاقه‌مندان به صنایع‌دستی، دانشجویان رشته‌های هنری، تجار و بازرگانان و گردشگران تبدیل شوند.

محمودیان اضافه کرد: بعد از ثبت ملی یا جهانی یک شهر یا روستا در حوزه صنایع‌دستی، توسعه زیرساخت‌های آن از جانب تک تک افرادی که ساکن آن شهر‌ها هستند به یک مطالبه عمومی تبدیل می‌شود. در این میان پای کار آمدن تمام مدیران در رده‌های مختلف به‌منظور توسعه جایگاه این شهر‌ها و روستا‌ها یکی از بزرگترین اهداف ما است.

معاون صنایع‌دستی کشور، ادامه داد: در یک حرکت خودجوش شهرداران و فرمانداران شهر‌های جهانی صنایع‌دستی شبکه‌ای از شهرداران و فرمانداران را تشکیل داده‌اند و در این شبکه به تبادل نظرات و هم‌افزایی در خصوص شهر‌ها و روستا‌های جهانی صنایع‌دستی می‌پردازند.

محمودیان در ادامه گفت: تا قبل از جهانی شدن، شهر‌ها و روستا‌های صنایع‌دستی شاید افراد اطلاعات کمتری از محصولات تولیدی در آن‌ها داشتند، اما اکنون خوشبختانه در بسیاری از شهر‌ها و روستا‌های جهانی صنایع‌دستی شاهد جذب تور‌های گردشگری هنری از داخل و خارج از کشور هستیم و مردان و زنان در کنار هم به تولید محصولات صنایع‌دستی می‌پردازند و به تقویت کسب‌وکار‌ها کمک کرده است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با کرونا از ۲۲ تا ۲۶ خرداد ماه از ساعت ۸ الی ۱۴:۳۰ به ساختمان مرکزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به آدرس خیابان آزادی، جنب بزرگراه یادگار امام (ره) مراجعه کنند.

از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸ تعداد ۱۱ شهر و ۳ روستا به عنوان شهر‌ها و و روستا‌های صنایع‌دستی در شورای جهانی صنایع‌دستی (WCC) و همچنین از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ در مجموع ۳۲ شهر و ۲۰ روستای به عنوان شهر‌ها و روستا‌های ملی صنایع‌دستی در کشور ثبت شده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: صنایع دستی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر