تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

برای تعویض پلاک چه مدارکی نیاز است

تعویض پلاک خودرو یکی از مراحل آخر در روند خرید و فروش خودرو است. زمانی که خریدار و فروشنده باید با هم در روز و مکانی که در قولنامه قید کرده‌اند، در یکی از مراکز تعویض پلاک حاضر شده و با در دست داشتن مدارک لازم، روند مشخص کار تعویض پلاک را پیش ببرند.

کد خبر: ۹۵۵۶۹
۱۴:۲۴ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

برای تعویض پلاک چه مدارکی نیاز است
دیدارنیوز: معمولا مراکز تعویض پلاک ازدحام زیادی دارد، بهتر است که صبح خیلی زود در محل حاضر شد و زمان کافی هم برای این کار در نظر گرفت. شاید حتی لازم باشد که یک روز کاری را برای این کار اختصاص داد. قبل از حاضر شدن در محل تعویض پلاک، بهتر است که تمامی مدارک لازم را کنترل کرد. چون در صورت فراموش کردن یکی از آن‌ها، یک روز دیگر این معطلی و زمان گذاشتن، را باید تکرار کرد. در این مطلب، تمامی مدارک مورد نیاز خریدار و فروشنده را برای انجام روند تعویض پلاک برخواهیم شمرد.

مدارک لازم فروشنده خودرو برای تعویض پلاک
ـ کارت خودرو
ـ برگ سبز یا برگه شناسایی خودرو
ـ سند مالکیت خودرو (در صورتی که سند رسمی ثبت شده در دفتر اسناد موجود باشد.)
ـ بیمه نامه خودرو
ـ اصل شناسنامه و کارت ملی فروشنده
ـ برگه عدم خلافی (در صورت نداشتن برگه عدم خلافی، اگر خودرو دارای خلافی باشد در همان محل تعویض پلاک امکان پرداخت آن وجود دارد.)
ـ کارت معاینه فنی خودرو (این کارت برای خودرو‌هایی که بیش از ۴ سال از زمان تولیدشان می‌گذرد ضروری است. در غیر این صورت کارت معاینه فنی لازم نیست.)
ـ کارت عابر بانک برای پرداخت هزینه‌های لازم (به این دلیل که در محل تعویض پلاک امکان پرداخت پول نقد وجود ندارد.)
مدارک مورد نیاز خریدار برای تعویض پلاک
ـ اصل کارت ملی و شناسنامه خریدار
ـ سند احراز محل سکونت، برای اثبات محل سکونت خریدار. (اگر محل سکونت به نام خریدار نباشد باید مدارک شناسایی مالک را به همراه داشته باشد.)
ـ قبض آب یا برق و گاز که مطابق با آدرس محل سکونت فرد باشد.
-کارت عابر بانک برای پرداخت هزینه‌های تعویض پلاک

روند تعویض پلاک به چه صورت است؟

برای طی کردن روال کار، باید بعد از فراهم کردن مدارک تعویض پلاک، هر دو طرف معامله، در روز و زمان مشخص شده باهم وارد مرکز تعویض پلاک شوند. بعد از گرفتن نوبت، با مراجعه به باجه مورد نظر، مدارک را تحویل داده و فرم‌های مربوط پر خواهند شد. در این قسمت هزینه‌های مربوط به تعویض پلاک باید با کارت عابر بانک پرداخت شود. به جز هزینه خلافی خودرو، باقی هزینه‌ها بر عهده خریدار است. سپس خودرو توسط کارشناسان بررسی می‌شود تا اصالت آن و مشخصات شاسی و موتور با اطلاعات مندرج در مدارک مطابقت داده شود. سپس گواهی فک پلاک قبلی و صدور پلاک جدید صادر خواهد شد.

سپس خریدار به انبار رفته و پلاک را تحویل می‌گیرد. اگر خریدار پلاک آزادی از خودرو‌های قبلی خود دارد، می‌تواند از همان پلاک استفاده کرده و هزینه‌ای برای پلاک جدید ندهد. به شرطی که از فک پلاک قبلی بیشتر از سه سال نگذشته باشد. اما اگر خریدار پلاکی نداشته باشد، پلاک جدید برایش صادر خواهد شد. برای شماره پلاک جدید، خریدار می‌تواند تقاضای داشتن یک شماره رند یا خاص را داشته باشد.

اما در غیر این صورت امکان انتخاب پلاک زوج یا فرد وجود ندارد و این کار به صورت رندوم انجام خواهد شد. پلاک هر شهر کد مخصوص به خود را دارد و افرادی که بومی شهری نباشند نمی‌توانند پلاک با کد آن شهر دریافت کنند مگر اینکه ثابت کنند برای مدتی در آن شهر ساکن بوده و یا به سبب شرایط کاری مرتب به آن شهر رفت و آمد می‌کنند. بعد از انجام تمامی این مراحل، بعد از چند روز کارت خودرو برای خریدار ارسال خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی