تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
واکنش کلانتری به سنگینی و دست‌وپاگیری جلیقه محیط‌بان‌ها

تحریم اجازه وارد کردن جلیقه نمی‌دهد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور بر ضرورت در اولویت قرار گرفتن دریافت حق‌آبه تالاب‌ها، کاهش آلودگی هوای کلانشهر‌ها و ساماندهی پسماند‌ها در دولت بعدی تاکید کرد.

کد خبر: ۹۴۹۱۲
۱۰:۳۶ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

مشکلات سنگینی جلیقه محیط بانان

دیدارنیوز ـ عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست کشور در پاسخ به این پرسش که مهم‌ترین اولویت‌های محیط زیستی در دولت بعد، باید چه مواردی باشد، بیان کرد: در حوزه محیط زیست به نظر من تمام مسائل مهم هستند، اما یکی به مقوله گرد و غبار و دیگری به وضعیت کلانشهر‌ها و آلودگی پسماند‌ها توجه می‌کند و همه‌ی این‌ها به منابع مالی که در اختیار قرار می‌گیرد، بستگی دارد.

وی ادامه داد:، اما موردی که از نظر من اولویت مهمی است، حق‌آبه تالاب‌های کشور است که حتما باید پرداخت شود. موضوع دیگر وضعیت هوای کلانشهر‌ها است که واقعا این مساله به سادگی قابل حل است.

کلانتری افزود: موضوع دیگر سر و سامان دادن به وضعیت پسماند‌های کشور است که بخش عمده آن را ما انجام دادیم و باقی آن هم باید انجام شود و در رابطه با این مسائل ما طرح داریم که اگر دولت بعد بخواهد، تقدیم می‌کنیم.

وی همچنین در مورد سنگین بودن جلیقه محیط‌بان‌ها و سختی حمل آن در هنگام ماموریت گفت: ما جلیقه خارجی نداریم و محیط‌بان‌ها مجبور هستند از همین جلیقه‌ها استفاده کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این نوع جلیقه استاندارد است، گفت: به هر حال این‌ها تولید داخل است و نوع خارجی آن به دلیل تحریم و مشکلات دیگر وارد نمی‌شود. این اواخر هم دو محیط‌بان که کشته شدند یکی از آن‌ها گلوله به سرش اصابت کرده بود. یعنی اگر هم جلیقه داشت، بی‌فایده بود. البته دیگری که محیط‌بان زنجان بود، گلوله به سینه‌اش اصابت کرده بود.

رئیس سازمان محیط زیست کشور با تاکید بر اینکه در این مورد ما تابع نیروی‌های مسلح هستیم و هرچه آن‌ها استفاده می‌کنند، ما هم باید استفاده کنیم، گفت: البته هزینه این جلیقه‌ها بسیار کم‌تر از نوع خارجی آن است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر