تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

پالایشگاه تهران تا یک ساعت دیگر وارد مدار می‌شود

سخنگوی پالایشگاه نفت تهران گفت: با توجه به کاهش شعله‌های آتش به ۳ درصد حجم اصلی، پیش‌بینی می‌کنیم پالایشگاه تا حوالی ظهر وارد مدار تولید شود.

کد خبر: ۹۴۳۶۱
۱۱:۲۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰

پالایشگاه تهران وارد مدار می‌شود

دیدارنیوز ـ شاکر خفایی اظهار کرد: یک بحث مهار آتش و یک بحث اطفاء مطرح است که مهار از همان دیشب انجام شد و آتش به هیچ کدام از مخازن دیگر سرایت نکرد، اما اطفای فراورده نفتی منوط به این است که تمام محتویات داخل مخزن بسوزد. در حال حاضر منتظر هستیم که اطفای حریق به طور کامل صورت بگیرد و بعد از آن واحد‌های فرایندی را وارد مدار کنیم.

وی افزود: اطفاء قابل پیش بینی نیست. از دیشب فوم روی آن ریخته می‌شود، اما برای خاموش شدن نمی‌توان زمان دقیقی را اعلام کرد، اما حوالی ظهر این احتراق تمام می‌شود. در حال حاضر تنها دو تا سه درصد از حجم اصلی کل آتش باقی مانده و میزان دود بسیار کاهش یافته است.

سخنگوی پالایشگاه نفت تهران در خصوص موضوعات مطرح شده در مورد انفجار‌های متعدد در پالایشگاه تهران توضیح داد: زمانی که مخزن دچار احتراق است نشتی دارد و تغییر شکل می‌دهد و صدایی که به گوش می‌رسد ناشی از نشتی مخزن و تغییر شکل دادن آن است. تاکنون هیچ حادثه مجددی نداشتیم و همکاران ما از اولین لحظات حادثه در شب گذشته تاکنون در حال تلاش برای مهار و جلوگیری از سرایت آتش به دیگر نقاط هستند.

به گفته خفایی، آخرین شعله‌های آتش فعلی مربوط به محوطه باند بال مخزن cold slops است که امیدواریم به زودی به صورت کامل خاموش شود. اکنون مشکل جدی وجود ندارد و جای نگرانی نیست.

ساعت ۱۹ و ۱۸ دقیقه عصر دیروز، چهارشنبه (۱۲ خردادماه) آتش‌سوزی وسیعی به دلیل نشتی یکی از مخازن ضایعات نفتی پالایشگاه تهران رخ داد که گروه‌های امدادی و آتش‌نشانی به‌منظور مهار و خاموش کردن آتش به‌سرعت وارد عمل شدند.

آتش هم اکنون مهار شده است و تلاش‌ها برای خاموش کردن نهایی آن ادامه دارد. این حادثه تلفات جانی نداشته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر