تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

وزیر ارتباطات: دستوری برای بستن نسخه‌های فارسی تلگرام نرسید

برخی پایگاه های اطلاع رسانی در روزهای اخیر از مسدودسازی نسخه های فارسی تلگرام خبر دادند اما وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز گفت: در این باره دستوری ابلاغ نشده است.

کد خبر: ۹۴۲۶
۲۱:۱۹ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد جواد آذری جهرمی امروز (دوشنبه) در حاشیه همایش «نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در صنعت آب و برق» افزود: هیچ دستوری برای مسدود کردن این شبکه ها به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ابلاغ نشده است.

وی ادامه داد: باید به چه کسی قسم بخوریم که هیچ نقشی در این باره نداریم!

برخی پایگاه های اطلاع رسانی اعلام کرده بودند نسخه های فارسی شده تلگرام برای مستقل شدن از این شبکه اجتماعی و تبدیل شدن به یک پیام رسان بومی تا پانزدهم شهریور مهلت دارند اما پس از گذشت این زمان، گفتند این مهلت تا پایان آذرماه تمدید شده است.

در همین پیوند، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ارائه مهلت به این نسخه ها گفت: این سوال را باید از مسوول مربوط پرسید.

آذری جهرمی درباره خبر واردات 2 هزار سرور با ارز دولتی برای شبکه های هاتگرام و تلگرام طلایی گفت: این موضوع را نمی دانم و در جریان نیستم که ارز دولتی گرفته شده است یا چه کسانی آن را گرفته اند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی